Gulsah-207 35+4 te Ast 134,Alt 243e fırlayınca dün sabah sezeryan oldum.Ciğer geliştirici iğneleri yapmıştık değer fırlarsa diye ikimizde iyiyiz,küvöze girmedi şükür 🙏herkese güzel kolay sağlıklı doğumlar diliyorum Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah 💕
Zhr-arsn Gözün aydın kaçıncı haftada başladı karaciğer enzimler yükselmeye nasıl bi süreçtir anlatırmısınız
Gulsah-207 Zhr-arsn 34 haftama bir kaç gün vardı özellikle gece artan el ve ayaklarda kaşıntı şikayetim oluştu 34.haftamda kontrole gittim kanda ast alt karaciğer değerlerimde yükselme görüldü kaşıntıyla beraberde yüksek ihtimalle kolestaz dedik o gün doktorumla daha sonra 2 güne bir düzenli kan vermeye başladım 30-40-60-70 diye yavaş yavaş yükseldi bu süreçte zaten bütün hapları kestik ursactive kullandım günde 3 kez,bu bebeği etkilemesini önlemek içinmiş.Daha sonra da celestone vurundum yani ciğer geliştirici yavaş yavaş yükselince.70 den 240 fırladı 2 günde değerim hemen ertesi gün sezeryana alındım
Zhr-arsn Bende hamileyim 3 gündür elim ayağım kaşınıyor gebelik koleztası olmuşum diye korkuyorum pazartesi randevum var elitparkta özgür koçak var doçentmiş ona mı gideyim sabriye mi diye çok kararsızım
Gulsah-207 Zhr-arsn kusura bakmayın yeni gördüm Özgür beye bir arkadaşım gidiyor kontrollere o memnun ben daha önce gitmedim Sabri beyden memnunum ameliyatım güzel geçti çok çabuk toparladım