Eftelya-129 Kızlar 31 haftaya girdim 2 gündür aşırı kollarım bacaklarım sırtım boynum ağrıyor uyuşuyor uyuyamıyorum nedeni ne olabilir sizce benim gibi olan var mı hastaneye gitmelimiyim
Fasulyelendikk Eftelya-129 benim de el ve ayaklarımda uyusma oluyo sordugumda magnezyum eksikliği dediler
bebislll234 Eftelya-129 doktoruna söylersen magnezyum verecektir sana suya karistirip içiyorsun hafifletiyor gerçekten
Eftelya-129 _Minik_ çok kötü değil mi ya artık ağlamaktan gözlerim şişti uyuyamıyorum ama ilaç yazdı doktor çok şükür az bsy de olsa iyi geldi tâbi hâlâ dvm ama kötünün iyisi diyelim
Eftelya-129 Fasulyelendikk kullanmıyorum o ilacı şuan azda olsa iyi geldi ama benim ki boynumdan başlıyor
Eftelya-129 Fasulyelendikk peki neler yapıyorsunuz geçmesi için nasıl baş ediyorsunuz benim artık kafam almıyor kötü bı ağri
Eftelya-129 bebislll234 yazdı onu da suda eriyen den içemiyorum hap a dönüştürduk çokta faydası yok ya
Eftelya-129 bebislll234 yazdı onu da suda eriyen den içemiyorum hap a dönüştürduk çokta faydası yok ya
bebislll234 Bu arada Eftelya-129 bu arada ben de 31 haftalık oldum doğum ne zamana denk geliyor hesaplayamiyorum ?
Eftelya-129 bebislll234 pazartesi baktı 33 haftalık dedi doğum da 1 Eylül olabilir tabi bebeğe de bağlı bide ikinci gebelik daha erkende doğabilirmis sanırım sizinde en geç 13 Eylül olur
Fasulyelendikk Eftelya-129 Suda eriyen ilaç verdi doktor nefret ediyorum ama kullanıyorum mecburen hergün kullanmana gerek yok dedi üç dört gün de bir içiyorum yoksa başedilecek gibi değil uykumdan uyanıyorum zaten zor güç uyuyorum 😁
Eftelya-129 Fasulyelendikk bn hap a dönüştürdüm hergun de içiyom pek faydası Yok ay sen yine uyuyabiliyon bn uyuyamiyom ki sabaha kadar ağlıyom masaj yapıyom arada eşime yaptırıyom