Niloyaaaaa Serendipity16 bende maxi cosi lara 2 modelini aldım çok hafif henüz kullanmadık ama puset aparatı var onunla birlikte pusetini takıp 0-6 ay döneminde kullanmayı düşünüyoruz
Serendipity16 Eylul_sare evet bende baktım yok sitelerde bende vovo modeline baktım sizinki biraz ağırmış ben ağırlığı 7 kiloyu geçmesin istiyorum
Kubracigimm nazel123 Merhabalar Kusura bakmayın geç çektim , arabayla dışarı çıkmadık hiç. Bizim ürünümüz bu şekilde. Çok model var ama bu baya kaliteli
nazel123 Kubracigimm estagfurullah teşekkür ederim ama ben bunu bulamadım internette nereden aldınız acaba
Kubracigimm nazel123 rica ederim E bebekten almıştık biz. Daha önce bende baktım size linkini göndereyim diye ama bulamadım. Mağazadan almıştık biz.
Eylul_sare Serendipity16 yok hiç ağır değil o kadar hafif ki arabayı kullanan bu nasıl hafif bir bebek arabası diyor tek elle bebeğimi taşırken arabayıda taşıyorum yanlış bilgi görmüşsünüzdür 😅
Serendipity16 Eylul_sare 10 kilo yazıyordu valla artık nasıldır bilemem zaten kalmamış sitelerde maalesef