Srfe01 Bizde 34 olduk bugün bebek kıyafetlerini yıkıyorum hafta içi çantayı hazirliycam sonra temizlik Faslı başlayacak agrilarimi anlatamam her an doğacak sanki karnım kocaman ve tamamen aşağıda bebek zaten sürekli aşağı vuruyor
Nur_hayder Srfe01 aynı hafta ve gündeyiz ben valizi çoktan hazırladım nolur nolmaz diye bende aynı durum heran sancım varda doğurucam gibime geliyor bebek tam afedersiniz vajinamın üstünde
Srfe01 Nur_hayder aynı malesef ki bana kalsa bende hazırlardim da eşim biraz sakin yapıda o yüzden bugüne kaldı bu hafta hallederim inşallah
Eslam Nur_hayder 33+1 den selam bu hafta nasil geçmişti o hafta da bizi ne bekliyor nasil geciyor gercekten 30 cok yavas ilerliyor 20-30 arasi cok hizliydi simdi 30 dan sonra durdu gibi
Nur_hayder Eslam yalancı sancı kasılma bende nefes darlığıda oldu geceleri çok zorlanıyordum bide ayaklarım şişiyor sürekli
Eslam Nur_hayder ay aynen öylee gece boğulma hissi geliyordu uyaniyorum birdaha uyuyamiyorum bebek haarekeri de baya baya azaldi ya sizin nasil
Nur_hayder 4949zilanerturk bende bende öyle ya doğuramazsam bide ilki sezeryan ya ikinci normal olucak inşallah o yüzden çok korkuyorum
Newmom1234 Nur_hayder 33+5 ten selamlar gebelik kolestazıyle birlikte Mardin sıcağında vantilatör karşısında geçen günlerim ve bebeğimi sağ salim kucağıma alacağım günün özlemiyle biten günler 🙏🏻🥰🌸