ferhpnar HmerveK anladım hafta geçtikçe daha çok kilo alıyorlar ya artık doğuma yakın Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin
Fatma-Zehra-gunes- Evhamlikurabiyeanne açlık şekerini ne düşürür acaba ara öğünler mi yükseltiyor yani
Evhamlikurabiyeanne Fatma-Zehra-gunes- bende öyle oluyor tokluklarim harika ama aclik sekerim surekli yukseliyor o yukseldikce insukin arttiriyorum arttirdikca yukseliyor inatlasma halindeyiz
Silan_Abdullah tatlisbirkiz Fatma-Zehra-gunes- yoğurt yumurta ayran bunlar çok iyi düşürüyor ayrıca yatmadan öncede bir bardak ayran iç
zelis63 ferhpnar akşamları çeker yiyin bir avuç o tutuyor insanı ama şekeri etkiliyor mu çerez onu bilmiyorum
_mavii_ MutluGunler akşamlara protein denk getirebilirsin, bende de şeker yükseşdiği için diyetle ilerliyorum ve genelde akşamları etli yemek koyuyorum ki açlık olmasın
Fatma-Zehra-gunes- Evhamlikurabiyeanne bende şeker yükleme yaptım o iyidi ama açlık şekerim 101 çıkmıştı nasıl düşer bilmiyorum doktorum karbonhidratı kes dedi olabildiğince az tüketiyorum ama başka ne işe yarar bilmiyorum tavsiyeleriniz varsa yazarsanız çok sevinirim
Silan_Abdullah ferhpnar insülin bazen 3 doz veriyor bazen tek doz duruma göre ama ona rağmen doktor yüksek diyor bir şey de yemiyorum
senaall Yüklemede şekerim çıkmamıştı ama doktorum bebeğin iri olmasından dolayı şüphelendi ben de şu an dikkat ediyorum ama çikolatayı çok seviyorum yiyordum da şu an tatlı krizlerine girip çıkıyorum 🫠
ayanarta1 ferhpnar verilen diyetler o kadar aç bırakmaz ben yapıyorum kaç aydır. Acaba daha önce paketli gıda çok mu tüketiyordnz yada hamur işi..vücut onlara alışınca diyetlere ayak uydurmakta zorlanır aç hissedar kendini
ferhpnar ayanarta1 hayır gebelik öncesinde de diyet sürecindeydim diyetisyenle devam ediyordum gebelikte de çok kilo almadım 7 kilo almıştım son bir haftada 3 kilosunu verdim. Gebelik beni çok acıktırıyor bi oğlum daha var enerjim yetmiyor saat 11 olunca migdem guruldamaya başlıyor bebek asla uyumuyor açlıktan diye tahmin ediyorum çok kötü oluyorum p saatlerde
Silan_Abdullah ayanarta1 herkesin diyeti farklı mesela benimki çok yüksek çıktığı için yumurtayı domatesin sayısını düşürdü bir sürü şeyi düşürdü
Nurcantas65 Gebelik şekerim yok ama sınırda dikkat etmemi söyledi doktor. 4 saat arayla besleniyorum bol su(unlu,şekerli,paketli,tatlılar tüketiyorum) geri kalanı yemeye çalıyorum