Cantanem44 Kızlar ultrasonda elimize verdikleri kağıtta Fl XFL BPD yazıyor benim asıl merak ettiğim boyu doktora sorduğumda kıvrık duruyor diyor yok önemli değil normal diyor yani bu kadar zor olan ne Fl ye bakıyorum 50.00 yazıyor 50 cm olması imkansız 🙄🙄🙄
melasya Cantanem44 bpd bas cevresl fl uyluk kemigi olcumu genelde 7 ile carpilir.boy soylemiyo drlr bas popo mesafesi verirler sadece
Elaylama Cantanem44 FL uyluk kemiğinin yaklaşık ölçümü diye biliyorum. 7 ile çarpımı da bebeğin tahmini boyunu gösteriyormuş.
ZarifeKaraduman FL deki yazan sayı ile 7 yi çarpıp boyu bulabilirsin. kaç yazıyor fl de ? kaç haftalık hamilesin ?
ZarifeKaraduman Cantanem44 yaklaşık 34 35 cm. bu haftalarda genelde o civarda oluyorlar zaten senin ki de 35 cm. internetten ortalama boylara da bakıp kontrol edebilirsin.
Cantanem44 Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim dün kontrolüm vardı boyunu ölçmemiz zor dedi ultrason kağıdına baktım Fl=50.0mm yazıyor netten baktım dedim imkansız😄bi doktor nasıl bilmez ayrıca kagıtta yazıyor yanı nasıl bilmiyor orası da ayrı konu🤷♀️
Cantanem44 ZarifeKaraduman o kadar ultrason kağıdı var birinde bile Ac görmedim 😔acaba bakmadılar mı ki🤷♀️
Cantanem44 Önemli olan önce sağlık ama işte insan merak ediyor boyunu🤗bir de önce ki 23 haftalıkken yani gittiğimde haftasına göre küçük demişti nedense üzülmüştüm😳o yüzden uzadı mı diye sordum 😄
Cantanem44 Kızlar ultrasondan ve bakan kişiden kişiye üç aşağı beş yukarı değişir onu biliyorum ama şunu anlamadım devlete gidiyorum 1 hafta ileride bebek diyor özele gidiyorum haftasıyla uyumlu diyor 🤷♀️Kime inanacağım şaşırdım🤗devletteki ileride özeldeki haftasıyla uyumlu diyor karşılaştınız mı böyle birşeyle😶