Zumra1234 annee_adaayii cips cok yiyorum keske yemesem ama bagimlisiyim malesef suan 35 haftaligim kola belki 2 3 defa içim ama su katarak ve cok az 2 3 yudum🤦♀️
Alisde annee_adaayii hergun paket paket yenmezse kolada gunde 2 3 bardaj icilmezse zarari olacagini düşünmüyorum aslinda bebek olmasa da zaten vucudumuza yarari olan seyler değil fakat can çekmesi olabilir yarım bardak kola yarim paket cipsin bi zarari yoktur heralde 🌸
Bebisveannesiii annee_adaayii Benim doktorum arada yiyebilirsin dedi 😊 sadece sakatat için yemeni önermiyorum dedi.
Ervaidil annee_adaayii bende bilmiyorum ama ben geçengün bir cipsi bi oturmaya yedim nasıl gittiğini anlamadım bile 🫠😒
tugcesakzci annee_adaayii cips ve kola normal insanlar için de zararlı. Fakat nefis bu illaki insanın canı istiyor. Abartmamak kaydıyla tüketilebilir bence.
Leylaaa_46 annee_adaayii doktorlar tabi ki önermiyor ama ben 5 ay içinde 2 kere cips kola yapmışımdır . Haftada bir kaç kere olsa büyük ihtimalle etkiler bebeği bir kaç kerelikten çokta etkilemez diye düşünüyorum .
-incila- Abartmamak şartıyla bence yenilebilir. Bir doktoru izlemiştim bir bardak kola içtiniz diye bebeğiniz hasta olmaz demişti. Mantıklı geldi bana açıkçası. Bir paket cips yiyebilirdim ama bikaçtane alıp bırakıyorum.
Sulerzz Benimde dün canım çok cips çekti yedim valla 8 haftalığız resmen cips aşerdim bence sık sık aşırıya kaçmadığımız sürece ayda bir falan bişey olmaz herhalde ya
Nur_hayder Valla ben hamilelikte kola bağımlısı oldum bırakamıyorum zararlı biliyorum ama yinede dayanamıyorum cipste yiyorum 🤦🤦🤦