06Canan Tuba680 kiloya takılma ilk gebeliğimde kızıma 4400 demişlerdi 3.600 doğmuştu sağlıklı olsunlarda
Teacherblue Tuba680 zayıf demedi de 8 gün geriden geliyor dedi. Önceden 3 gün önden gidiyordu mutluydum geriledi şimdi 😔
bilgegk Teacherblue Suyu sınırda dedi ama fazlada mı sınırda az da mı sınırda sormadım o an onu sormak aklıma gelmedi 🤷🏼♀️
Z_ulall bilgegk şeker yüklemesi felan yaptırmadım doktorum bana hiç öyle iri felan diye şeyler söylemiyor😂
Teacherblue Z_ulall maşallah ele avuca sığacak sağlıklı bir bebiş gelsin ❤️ su fazla değilse sıkıntı yapmayın 🫶
Teacherblue Z_ulall yok ben şimdiye kadar perinatolog profosörün kliniğine gittim. Şimdi de özel de devam ediyorum şehir değişikliğinden 😊
Z_ulall Teacherblue perinatoloji bölümümü demek istediniz yoksa oda başka bölümmü bende 12sinde normal gidip o bölüme sevk edilmek istediğimi dile getiricem bakalım nolucak
Annemucize haftadayken 1015gr demişti Dr şimdi 29uncu haftaya denk geliyor perşembe kontrolüm var bakalım kaç olmuş. Bende kilolu olmasından korkuyorum🙈 şeker yüklemem sınırda çıkmıştı bu yüzden bir sıkıntı olur iri olursa vsvs diye bir korkum var
Teacherblue Z_ulall perinatoloji bölümündekine perinatolog denir ya kardiyoloji kardiyolog gibi ondan yani yoksa aynılar. Siz yine Bi sorun su sınırı fazlalık mı yoksa az mı. Büyük ihtimal fazlalılıktır bebiş iriliği ondan olabilir
Z_ulall Teacherblue hastane işlerinden bölümlerinden hiç anlamam hamilelikten önce hastaneye bile gitmişliğim yok kusura bakmayın😂 ben sormuştum aslında en son gittiğimde dr suyu iyi demişti teşekkür ederim
Ranarumi 14 haftalıkrim doktora gittim 15 dedi bı hafta önde ikinci bebişim acaba ne olcak diye merak ediyorum acaba kaçıncı haftada öğrenirim cinsiyeti