Mikailova Merhaba ben 9 haftalık hamileyim.Çoğu hamile diyorki ben kalp atışını hiss ediyordum elimi karnıma koyduğumda bu sizde de öyle oldumu?cevaplarsanız sevinirim kızlar inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi 🫶🏻🥹
baharmom35 Mikailova ooo bu haftalar da kim nasıl hissediyormuş gaz hareketidir o😂😂 yani şöyle 2 3. Gebeliği olanlar bile 12 13 de en erken hisseder benim ilk gebelik 17 deyim hala hissetmedim doktorum 20 de hissedersin demişti
neslsah-1 Mikailova elini karnına koyduğunda kalp atışını hissetmiyodur vücut ve hormonlar dwğiştiğindwn kendi damarı atıyodur sen koy elini seninde aynı şekilde olur bendede var o damar atma olayı 😂
Sevcan62 Mikailova ben 16. Haftada hissettim ilk gebeliğimde ilk haftalar hissedilen hareketler gaz hareketleri ki zaten 16. Haftada bile çok minik atıyor
Leylaaa_46 Mikailova 2.ci bebeğim 12 hafta minik minik hissettim . İlk kızımda 20 haftadan sonra hisssetim . Kalp atışı vs hissedilmez yani o karininda ki gazın hareketidir 😂
Meliikeozdmr İlk gebeliğim ve 18 haftalıkken hissetmiştim ilk hareketini 🙂 Sağ salim kucağımıza almamız dileğiyle 🫶🏼
baharmom35 Meliikeozdmr nasıl bir hareket hissiydi kimi yılan süzülmesi gibi kimi de seyirme gibi diyor
Mikailova baharmom35 evet bende anlam veremedim ama bir kız var o söylemişdi oda 12ci haftada karnıma elimi koyduğumda jalbini hiss ediyordum diyordu bende anlam veremedim 😅
Meliikeozdmr baharmom35 ilk başlarda çok nadirdi bir gün ufak bi kayma ya da dediğiniz gibi süzülme hissi oluyordu iki üç gün hareket olmuyordu ama şuan 22 haftalık olduk ve sıklaştı hareketleri uzandığımda ya da yemek yediğimde daha net hissediyorum hareketini ufak ufak tekmelerini 🐥🫠
Tictack Bende 18. Haftada başladım ama çok çok azdı şimdi 19 da hissediyorum mısır patlaması gibi konuşuncada bazen tepki veriyor