Smy17 miranmiran1306 özelde normal doğum yaptım sonda takılmadı. Zaten ayıksın doğum sonrası tuvalete de gidiyorsun size takılmasının sebebini anlayamadım
Mervealya1992 miranmiran1306 özel devlet farketmıyor alttan uyusuk olarak seseryan olursa mecbur takıcaklar
Miskinim arzum21a işte sonra gelde devlette niye doğurmuyorsun özele o kadar para veriyorsun diyorlar. Böyle travmam olacaksa niye devlette doğuruyum ki 😢
miranmiran1306 Miskinim gerçekten ilki devlette oldu afedersiniz benim ağzıma sıçtılar çekmediğim kalmadı
Cennett92 miranmiran1306 özel hastanede normal doğum yaptım sonda takılmadı,bende sezeryanda takılıyor diye biliyorum
Zelihapekr babygst uyuşukluğunuz geç açılmıştır o zaman. 3. Saatte ayağa kaldırdılar elimi yüzümü yıkadım.
yzcdlr3 miranmiran1306 ilk doğumum özelde olmuştu banada takmışlardı anlam verememiştim doğumdan cok sonda takarken yanmıstı canım😃 bu sefer taktırmıcam yine özele gidiyorum
DENIZ_55 miranmiran1306 ilk defa duydum normal doğuma sonda takılmıyorum sezeryana takılıyor canım ilk defa duydum normal doguma takildigini