Mervepera Doktorunuza hediye aldınız mı? Neler alınabilir ? Eşim gerek yok diyor ama bilmiyorum 🤷🏻♀️ çikolata gömlek fix zaten ama daha değişik şeyler arıyorum 🤔
myavocado Mervepera erkek anladığım kadarı ile doktorunuz, benim aklıma gelenler de hep klasik fikirler ama belki içlerinden hoşunuza giden olur. Kol düğmesi, dolma kalem, üzerinde ismi yazılı deri cüzdan, güzel nir ikili kahve fincanı olabilir 🤷
Buserk Mervepera Doktorum tam Atatürk seven ,idealist bir adam. Cam Atatürk tablosu yaptırmayı düşünüyorum. Hem sevecektir hem de odasına ya da evine asabilir. Belki size de fikir olur
Mervepera Denizi3535 onu ilk gebeliğimde denemiştim aşırı iğrenc yapmıslardı ya 😬 yinede verdim ama 🥹
Mervekaram22 Mervepera benim doktorum kadındı tatlı vermiştik 😂😂😂yeterince bizden fazlasıyla para almıştı 😂😂😂
Ecem95 Mervepera Erkeğede orkide gider nolcak ki. Çiçek vermenin cinsiyeti olmaz Ama size tersse isimli bone ya da masa üstü süsü isimli veya türk kahvesi seti çiçek sepetinde isime özel yapılıyor ajandalı falan onlardan yaptırabilirsiniz
Mervepera Ecem95 tabi çiçek alınabilir ama orkidede çok ucuz değil orkide yerine kullanabileceği birşeyi tercih ederim herkes çiçek sevmeyebilir 😬
2727dfne Mervepera bende doguma yakın düşünüyorum ama şimdi kontrole fln gittigimde jest olsun diye cikolata götürmek istyodum utanıyorum komik mi olur 😃