Tubakrts Kızlar dün karnabahar kavurması yedim o kadar şişkinlik yaptı kii anlatamam. Karnım aç ama lokma lokma yiyorum resmen daha fazla şişmemek için ne yapabilirim var mı önerebileceğiniz şeyler?
Burcu35 Tubakrts doktoruna sorarak rennie mide hapı kullanabilirsin canım hamileler kullanabiliyor mide yanması hazımsızlık gibi şeylere direk etki ediyor. Ama yinede sor tabi
BrcnBlgn Tubakrts Karnabahar malesef gaz yapiyor cnm siskinligi bndede 2gune zor geciyor ama karnabahar faydali kalorisde dusuk gebelikte yenmesi gerekenler arasnda.)
Dilekcelik Tubakrts canim yemek sodasinin icine limon sik su karistirmadan ic 1 cay kasigi soda ve 1 tam limon sık icine ben ole yapiyorum yada rennie mide surubu kullaniyorum ayni sey bendede oluyor yemekten sonra 16+4 um bu arada
Medusa Ayaklarının altına sıcak su torbası koy. Kimyon gaza çok iyi geliyor, içinde kimyon olan birşey iyi gelebilir. Gebelikte dokunuyor mu bilmiyorum ama bebeklere de rezene çayı veriyorlar, araştır eğer yasak değilse onu da demeyebilirsin.
Tubakrts BrcnBlgn evet ama haşlamadan yememek gerekiyormuş. Ben kavurdum ama bi daha asla kavurarak yemem bu da bana ders oldu ☺️