Musel Eşime söylemedim dün doktorumuz kız dedi kuzenim geldi yurt dışından cinsiyet partisi yapacaklarmış bana fakat ben korkuyorum değişir diye bu şekilde bacak arası görüntüsü olup kız bebek öğrenen varmı
Musel Cimenn1223 oğlumda 12+5 te öğrendim ama baya pipisi vardı bacak arasında bunda doktor boş kız dedi yinede tereddütte kaldım
Anonim16 Cimenn1223 bizimkinin bacak arası böyle pipi göremedim ama çıkıntıda var gibi anlamadım bi bakar mısınız ? @huysuz__ sizde bakar mısınız ?
GrkmDmn Musel Doktor 12. Haftada arkadaşıma %70 kız demiş o günün akşamında parti yaptık pembe çıktı 16 da kesin erkek dedi doktor 🤣🫣 tüm parti boşa gitti. Bence bekleyin. Gönlünüzce olsun inşallah 🙏🏻
sb17 Musel tabi anlıyorum, sadece sizin yapmanız açısından demedim, kim olursa yani) sonradan değişme ihtimali olabilir bence, o yüzden söyledim
Musel sb17 evet o yüzden istemiyorum bende sonradan bidaha değişirse yani o kadar hazırlıkta hep boşa gidecek
sb17 Musel katılıyorum. Benimki erkek ama doktorum 12’de annem sorduğunda söylemek için erken demişti, 17’de söyledi. Yani parti için erken olduğunu düşünüyorum
Musel sb17 neyse 2-3 hafta daha bekleyeyim o zaman emin olmadan yapmak istemem teşekkür ederim bu arada👏🏻
Cimenn1223 Musel senin bebiş bence erkek çnku bacak arası dolu görünüyor birde baska doktora baktir kizimin alttan bakildiginda da dümdüzdü seninkinde çıkntı var
Musel neslsah-1 ya videodan aldım görüntüleri videoda bazı alanlardada bomboş duruyo yandan da bişey gözükmüyo bilemedim yani