Rabiajc Kizlar 2 gun once sezeryan dogum yaptim ama bebek emiyor sütüm hic gelmedi henüz neler yapabilirim gelmesi icin
kaderustunsoy Rabiajc kuru incir ve kuru kayısı ve rezene alsınlar kaynatsınlar suyunu iç hemen gelir allahın izniyle
ASE6154 Rabiajc eve çıktıysan ılık bir duş al hemen iner sütün zaten genelde duş almadan inmiyor sezaryen sonrası
Nhrr Rabiajc bebekle ten teması kurarsanız o da işe yarıyor. Birde kayısı hoşafı için bulgur pilavı yiyebiliyorsaniz yiyin o da iyi gelir.
Eflal236 Humana still tee emziren anneler için içecek var kuru incir ve kuru kayısıyla destekleyince güzel süt yapiyor
ASE6154 Rabiajc masaj yaptın mı csnım duştayken ben sıcak suyu açtım dul başlığını sabitledim göğüsüme doğru sonra baya masaj yaptım öyle indi sütüm birde rezene çayı içiyorum 2 gündür ve tahin helvası yiyorum onlarda baya etkili
cerennncee Rezene iç diyor herkes ama içme hayatım 2 ayrı doktor söyledi rezene aksine sütü azaltır diye. Çok bol su, sıcak duş, kuru incir🌺
SmyEsciv Rabiajc mamsel emziren anne çayı iki kaşık içine 20 damla bestlak damla. Benimde sütüm bundan sonra geldi. Günde 4 bardak içebilirsiniz doktor tavsiye etmişti. Hurma yiyip su için üstüne Tahin helvası Bol su
Kdz Rabiajc benimde sütüm gelmedi ilk önce göğsünü sıcak suyla yıka ama çok sıcak olsun ılık su degil dut kurusu hurma incir bol su ic bestlak damla al öyle gelir benimde sütüm gelmedi bebek emebiliyodu süt olmadığından mama verince bi daha ememedi dört günlük oldu bugün biras emmeye başladı inşallah emebilir sarılık değeri sınırda çıktı kan verdik bugün inşallah duruma göre ne derse doktorlar hem emiyo hende şırıngayla sutumden veriyoruz desdek olarak sarılığı olanlar nasıl atlattiniz kaç güne geçiyorbi sıkıntı oluyor mu