CanNurdan Şuan herhangi bir risk olmamasına rağmen Dr Ayşe Kirbas’a takipliyim. Şimdilik memnunum. Kendisi peritinolog. Ama ben bunu bilmeden gittim araştırırken kendime yakın hissettim. Ayşe hanıma takipli olan var mı?
tugcesakzci CanNurdan sincan lokman hekim özgül özgan çelikelde doğum yaptım. Aşırı memnun kaldım tavsiye ederim.
myavocado CanNurdan Liv hospital’a gidiyorum, doktorum nazlı hanım çok memnunum, 32. haftadayım, hamileleik öncesinde de gittiğim bir hastane ve doktor idi, inşallah doğum sürecim denguzel geçer
Snm06 CanNurdan 3 buçuk ay önce medical park batikent şubesinde burcu hanımda doğum yaptım kendisinden ve hastaneden çok çok memnun kaldim🫶🫶🫶 bir daha olacak olsa yine kendisini yercih ederim
06Mine06 Aşkım evren güler tek geçerim 10 bini geçkin doğum yaptırmış son haftalarımdayım çok ilgili kesinlikle gidin
CanNurdan 06Mine06 ya ne güzel ben de yetkin karasu ile yapmıştım doğumu Ankara eğitim araştırmada 4,5 yıl önce sonra medikal Park Hastanesi’ne geçmiş Keçiörende ona gidecektim ben de yetkin hocadan memnun kalmistim devlette olmasına rağmen sonra tesadüfen Ayşe Kirbas’a randevu aldım çok memnunum ben de şimdilik umarım sonuç da güzel olur.
Busrra06_ 06Mine06 doğumunuz nasıldı bir de hangi hastanede yaptırıyorlar kötü yorumlarda var doktorla ilgili