Booksandcats Kızlar düzenli olarak ağdaya giderim hep ama bu sefer aşırı batığım olmuş hatta bazıları direkt kıl dönmesi haline gelmiş alt tarafı da göremiyorum göbekten ama elimle hissediyorum koca koca sivilce gibiler ne yapabilirim de çıkarabilirim bunları 😔
Denizdnzdnz Booksandcats at kılı fırçası al kullan. Batiklardan çeken biri olarak en güzeli lazeri en iyi yatırımim valla
Alisde Booksandcats çok sıkıntılı birsey cozumunu bende bulamadım birde kuafor ameliyata kadar gider dedi batıklar ama sanmiyorum yani umarim gitmiyodur halbuki agda yapmamasi gerekirken nasi yapiyo anlayamadim 😒
Hulo2105 Booksandcats ay kılı fırçasını önerim. Bende de çok batık olurdu bu fırça hem ölü deri alıyor hem batık yapmıyor. Hele bacak arkalarım siyah siyah kıl dönmesi olurdu artık olmuyor. Birde 2 haftada bir kese yaptsan pamuk gibi oluyorsun
melekmi22 Booksandcats ayna alacaksın önüne gördüğün kadar ya da eşine diyeceksin bi zahmet bakıp yapıver diye başka çare yok
Booksandcats Denizdnzdnz sarışınım lazere de çok gittim ama görmüyor kıllarımı malesef hiç azalma bile olmadı mecburen ağdaya devam ediyorum
Booksandcats Alisde ay ilk defa başıma geldi bu kadar aynadan falan bakıp sıkmaya çalıştım ama o da olmadı durdukça da hepten kötü olacak gibi geliyor 😔
Alisde Booksandcats benim koltuk altimda cok vardi sıkmayın siktikca cok feci yara ettim iz kaldi sikmasam ayri bi dert bilemedim
Booksandcats Alisde ilk defa başıma geldi benim de zaten istesem de sıkamıyorum ne gözüm görüyor ne de kolum yetişiyor 🤣
mickey Booksandcats Bende lazer yaptırdığım için çok çok seyrek çıkıyordu. Eldiven ile çıkanları alıyordum. Şimdi 28 haftaya geldim önümü göremiyorum haliyle alamıyorum. Çok uzun yıllar oldu ağlaya gitmeyeli. Sadece özel bölgem için ağlaya gitsem acaba işlem anında acıdan dolayı kendimi kasarmıyım diye korkuyorum. Kasılma da Rahime zarar falan verir mi diye korkuyorum. Sen kaçıncı haftadasın
Booksandcats mickey ben 29+2yim şu an jiletle alıyordum önceden gebeliğimi öğrenince ağdaya döndüm ilk etapta zor oldu biraz ama sıkıntı çıkmadı yine de seyrekse bi de zaten öncesinde alıyorsanız alışkınsınızdır bişey olmaz bence
myavocado Booksandcats kabak lifi gibi sertçe bir şey ile tuz filan döküp kese gibi yapsanız faydası olur mu acaba peeling gibi, aklıma başka bir şey gelmedi.