Kızlar 20 aylik bir oğlum var birde 18 gün önce bi kızım oldu . Oğlum ek gıda döneminden beri yemesi olmayan bir çocuktu bir çok doktora götürdüm demir ilacı kan ilacı vs verdiler şimdi ki doktor kilosunu normal boyunu kisa buldu argivit verdi değişen bir şey yok istahin da ama boyuna iyi geldi ilaç bu ilk problemimiz. Oğlum bu doğum sürecinden sonra çok hırçınlaştı iki gün hastanede kaldım bana gelmez oldu bilerek herşeyi kırmaya dökmeye başladı eline ekmek versem hemen oyuna çeviriyor koparıp atıyor su istiyor veriyorum döküyor . Çok çok hareketli bir çocuk asla oturup yemez oturup oyun oynamaz sürekli koşmak istiyor parka gidiyoruz oyuncaklarla oynamaz arkadaş bulur koşar düşer ağlar. Gün içinde bende yine çok ağlamıyor ama babası gelince herseye ağlıyor bende yapmazken babasına yapıyor ve çok yoruyor haliyle hepimizi aynı şekilde. Bazen çok bunalıyorum artık napicam bilmiyorum kardeşi doğmadan önce de böyleydi şimdi üstüne ekledi resmen 20 aylik henüz okul kreş almıyor yaşından bu aylar da böyle mi herşeye ağlar oldu huysuzlaştı kendine zarar veriyor kafasını vuruyor ağlatıyor yapma dur lafından anlamıyor asla napicam şaşırdım kafayı yemek üzereyim bir akıl fikir verin bana