esss_92 Mucizeayla Allah razı olsun cnm inşallah sabırla bekliyorum o kdar özledim ki sadece ameliyatta gördüm bgun 6ci gün
Mucizeayla esss_92 ben bir saniye bile gorememistim biliyo musunuz 🥹 pandemi döneminde doğdu tüm görüşler kapalıydı. Doğduğunda bile göstermeden o telaşla direk yoğun bakıma çıkarmışlardı. Tam bir ay kaldı bir ay içinde bir saniye olsun görememistim 🥹 sonra çıktığında gözümü ayırmadan onu izlemiştim 😍 inşallah sağlıkla çıksın sözde boool bolll koklarsiniz
esss_92 Sevim97 Mucizeayla 3 ah cnm senin daha zormuş..🥹çok teşekkür ederim canım benim ben sabah akşam gidip görüyorum..acaba neden kalmıştı sizin bebeğiniz?
Satisati esss_92 üzülmeyin onlar orda hemen iyi olup geliyor yeterki stres yapmayın şuan bebişinizin tek ihtiyacı sizin iyi olmanız ve sütünüz zamanla sütünüz inecektir dutun kuruşunu yaşını neyi bulabiliyirsanjz yiyin yoğurdun içine dere otu doğra ye yeşil soğan birde tahin bana bunlar mükemmel etki etti benim bebeğimde doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar ilk gün sadece 25ml sütüm geldi bebeğimi doyuramadim bile stres yaparak sutunuze de zarar verirsiniz sağım yaparken bebeğinizjn fotoğrafını açın ona bakarak sağın ve sagimlarini düzenli yapın gogsunuz tamamen boşalsin o gelene kadar kendinize vakit ayırın bol bol uyuyun duş alın o gelince büyük bjr tepo bekliyecej sizi icebildiginiz kadar su için geçmiş olsun
Mucizeayla esss_92 erken doğumdan dolayı 34. Haftada gelişim geriliği ile 30 hafta ile uyumlu doğmuştu 1500 Gr olarak o sebeple
esss_92 Satisati söyledikleriniz hepsini yapıyorum..sağım yaparken canım acıyordu fotoğrafına bakınca acımadığını hissettim ama çok çok özlüyorum bazen elimde olmadan ağlıyorum..inşallah sağ Salim eve gelir prensesim sabırla bekliyorum
Seyma-10 esss_92 cuma gününden beri ilk başta erken doğdu diyeydi sonradan çok hızlı nefes alıp hırıltısı olduğu söylenildi bugünde gittiğimde entübe etmişlerdi antibiyotik başlanmış
Mii esss_92 bestlak damla hemen arttırıyor bozada iyi gelmişti bana benim çok sütüm yoktu ama bunları kullanınca baya artmisti
Alynq esss_92 tahin helvası, dereotu, badem, kuru incir, bulgur pilavı, su ve bol bol yeşilliklerden zengin salata yemek sütünüzü mükemmel arttırır.
startown esss_92 sütünüzü arttırıcak en tesirli ilaç sütünüzün bol olduğunu düşünmeniz ve sağarken bebeğiniz emiyormuş gibi hayal edin.Ben 40ım çıktıktan sonra ameliyat olup anestezi alacağın için emziremiyecektim.O yüzden sapmam gerekiyordu ve sütüm nerdeyse yok gibiydi çok üzüldüm ağladım daha da azaldı.Komik ama bir video gördüm kadın gözlerini kapatıp göğsünden sütlerin aktığını hayal etmiş ama inanarak mutlu olarak ,sütü artmış.Ben de deneyeyim dedim ve gerçekten arttı.Kullanmadığım çay damla takviye kalmamıştı.Umarım sizde de ile yarar🌺
Birpsikologanne esss_92 bu konuyu yakından tecrübe etmiş biri olarak en büyük tavsiyem bol su içmen ve elinden geldiği kadar 2 saatte bir gece de dahil sağım yapman . Hiç sütüm az diye endişe bile etme merak etme gelicek bu vücudun doğal işleyişi sık emzir ve bol su . Umarım biran önce kavuşursunuz bebeğinle de ❤️