Minikcikminikminik_23 Ortalama hangi haftada alyorlar sezeryene kaç kilo olması gerekiyor sezeryen doğumda
sb17 Minikcikminikminik_23 benim doktorum 38-39 arası dedi, ben problem olmayacaksa 39’dan sonra almasını isteyecem
Alisde Minikcikminikminik_23 39 haftadan once almiyolar bebek gelişimi cok önde degilse veya suyunda azalma kordon dolanmasi gibi vs tarzı seyler yoksa 39 haftayi bekliyolar bebeğin tam gelisimi icin
Edessanr_ Minikcikminikminik_23 merhaba benm çocuklar hep erken geldiler ya acil sezeryandı 🥹 kızım 37 oğlum 35 di hafta olarak
Samet01 Minikcikminikminik_23 benim ikinci olacağı için 38+1 de alacak bebeğin gelişimine göre karar veriyor doktor
ressamanne_ Alisde Benim doktorum 39 beklemek riskli dedi sancın gelirse komple genel anestezi olunuyor
Minikcikminikminik_23 Alisde benimki zorunlu sezeryen en son 33 te gittim hastaneye 2200 kiloydu bide ayın 12 sinde gidecem yani 35 haftalıkken ara ara bel ağrılarım oluyor vajinamda aşırı baskı ağrı hissedyorm bazen ve aşırı derecede bacaklarıma kiramp giryor 🥹
Minikcikminikminik_23 Samet01 ortalama kaç kilo olursa gelişimi nasıl olursa sezeryene alıyorlar bilgin varsa bilgi verebilirmisn
Samet01 Samet01 bildiğim kadarıyla 2.500 ila 4 kg arası tam olarak bilgim yok ama ultrasonda söylenilen kilodan 200 300 Gr eksik doguyorlar
Maybaby Minikcikminikminik_23 38+2 olucak pazartesi günü benim o gün alicak doktor Dün nst de sancı çıkarsa şimdi alırım dedi de Allah’tan sancı falan çıkmadı bende🥲