Mlsa123 Soğan küründen 2 hafta sonra kasıklarımda şişlik hissetmeye başladım düzensiz adet gören biriyim adette olmadım ama testte yaptım negatif çıktı neden olmuş olabilir bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum🙏🏻
Annelikmghb Mlsa123 sogan kürünü adetli iken yapilir siz ne zaman yaptiniz şişliğin soganla ilgisi olmadigini düşünüyorum
Mlsa123 Annelikmghb Saraçoğlu adet bitiminden 2 gün sonra yapılmasını söylediği için öyle yapmıştım. Kistim de yok neden olduğunu bilmiyorum
Annelikmghb Mlsa123 rahim icerisini adetli iken temizler ben hep öyle biliyorum ve cogu kiside boyle uygular adet sonrasi yapilirsa düşüge sebek oluyor diye biliyorum ben sadece bilgimi paylasmak istedim
Mlsa123 Annelikmghb teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için🌸 biz 8 aydır düşünüyoruz olmadığı için ben o kadar detaya dikkat etmemiştim testte yaptım negatif çıkınca
Annelikmghb Mlsa123 bende birbucuk yıl dendik en son rahim filmi cekildim hemen hamile kaldim kapalı tupler varsa açıyormuş istersen bir dene derim insallah seninde mucizen olur 🙏🌼
Mlsa123 Annelikmghb çok sevindim sizin adınıza ☺️ bende kilo aldığım zaman adet düzensizliği ortaya çıkıyor bu yüzden de doktor tahlil istedi sonuçlarıma göre yumurta tembelliğin var dedi ama ben zayıfken düzensizlik yaşamadığımı belirttim kilo verdiğim takdirde hamile kalacağımı söyledi o yüzden biraz kilo vermeye çalışıyorum adetimi düzene sokana kadar en azından eğer o zamanda olmazsa dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum