Evet kızlar hamileliğimin başından beri doğum hikayelerini okurken ben de yazabilecek miyim acaba diye düşünüyordum 🥲 nihayet bana da nasip oldu ve papatyama kavuştum .
04.07.2024 8.30 a almıştık sezeryan tarihimizi . Ben ağlayarak ve korkarak girdiğim o ameliyathaneden gülerek çıktım hala inanamıyorum.
Sabah 7.30 da hastaneye gittim yatışım yapıldı ve ardından doktorumu beklemeye başladım . İnanılmaz stresli ve korkuluydum . Üzerimi değiştirdim sonra beni alıp ameliyathaneye götürdüler.Kapıda eşimden ve annemden ayrılırken kendimi tutamayıp ağlamaya başladım. Kapıda doktorum karşıladı beni , sarıldı ve merak etme az sonra kızına kavuşacaksın buradan 25 dakika sonra çıkacağız dedi .
Oturdum epiduralim takıldı gerçekten en önemlisi asla hareket etmemeniz. Ben iğneyi hissetmedim bile . Ardından bi sıcaklık ve alt tarafımdaki his tamamen kaybolmuştu . Sedyeye uzandım , sondam takıldı . Sonda takılırken ne hissettiğimi sordular ama hiç bi şey hissetmemiştim 😂 sonra ameliyat başladı ve 8.35 te minik papatyamın ağlama sesleri duyuldu 🥲 o an o kadar büyülü bir andı ki ben de ağlamaya başladım. Sonra biraz midem bulandı ve oksijen verildi o gerçekten çok iyi geldi . Kızımı götürdüler giydirdiler sonra bana getirdiler öptüm onu . Sonra benim dikişlerim atıldı . Biraz karnıma bastırdılar ama inanın hiç bi şey hissetmedim . Yaklaşık 20 dk sonra ben çıktım ameliyathaneden . Hatta yatarken sıkıldım bi an önce çıkıp kızımın yanına gitmek istedim 🥹
Odama çıktım biraz sonra kızım geldi ve hemen göğsüme koydular . Melek gibi gerçekten çok güzel bi histi.
6 saat sonra anestezinin etkisi geçince de hemşireler geldi ayağa kaldırmak için . Sadece karşıya baktım ve kendimi zorlamadan ayağa kalktım . Koridorda bi kaç tur attık sonra odama döndüm kızlar .
Ertesi gün de taburcu oldum . Gaz ve büyük tuvalette sorun yaşamadım . Yanıma kahve ve komposto almıştım onlar çok etkili oldu bence .
İşte öyle kızlar şu an evimizdeyiz. Papatyam yanımda . Ameliyathanede doğumu bekleyen herkese çok dua ettim . İnşallah herkesin böyle pozitif doğum hikayesi olsun .🌸 Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ❤️🤲🏻