Alisde Merve1907 ben doğum yaptığım aksam eşim sigara icmek icin kapiya indiginde eslik ettim agri var illaki oluyo ama 3 4 gune hafiflemis oluyor desteksiz ben ilk günün aksami yürüdüm kişiden kisiyede degisiyor biraz kendini zorlamak lazim bolca yürüyünce daha iyi atlatiliyoe süreç
GuzelMelegimm Merve1907 hiç destekle yürümedim. İlk ayağa kalkarken bi eşim tuttu elimden. Sonrasında hiç kimseden destek almadım. Ama sürekli sürekli yürüdüm hemen toparlandım
Seymamh Merve1907 üçüncü gün oğlumu hastaneye götürdük, ilk iki gün zordu besinci gün büyük oranda düzelmistim
Gamzekeser Sezeryan gecesi koridorda tek yürümeye başlamıştım ilk günler bol bol yürüyüş yaparsanız daha çabuk toparlarsınız
Zeyzeykr Alisde hayır öyle değil ,yürüyebiliyodum fakat yattığım yerden annem kaldırıyodu karnım düşecek gibiydi yürürken karnımı tutuyodum 5 gün sonra kendim kalkabildim ve hiç amaliyat olmamışım gibiydi.
Shrr- Alisde sezeryan öncesi kıl temizliği ile ilgili internette 1 hafta öncesinde yapılması gerekiyor enfeksiyon riski için diyor bu doğrumu böyle bir şeyi doktorunuz söyledi mi yaptınız mı
Alisde Shrr- yok ama kendim 4 5 gun onceden gitmistim doktor herhangi birsey dememisti yinede doktorunuza sorun isterseniz