SrpYlmz
Kadın ilk hamileliğimde bir paket içtim şimdi ikinciye hamileyim yine içiyorum bir şey olmuyor yazmış alkış mı tutalım bu cahilliğe iyi anne madalyası mı takalım, ulusal kanallara çıkarıp kanaat önderliği mi yaptıralım ne yapalım nasıl bir yorumu hak ediyor sizce? Kimsenin sorunun farkında olup da çözüm arayan insanlara bir şey dediği yok. Ayrıca bütün anneler iyi değildir, her anne çocuğunu kendinin önüne koymaz, her anne çocuğu için keyfinden konforundan ödün vermez, herkesten anne olmaz, herkes çocuk sahibi olmamalı, herkesin çocuk sahibi olma hakkı yoktur her çocuğun maddi manevi yeterliliğe sahip ebeveyne sahip olma hakkı vardır ben bunu savunurum her zaman. Tutturmuşsunuz bir o anne çocuğu için her şeyin iyisini düşünür diye hani nerde o özen herkeste ben göremiyorum? Daha yolun başında fedakarlık yapması gereken bir konuda bebeği için kılını kıpırdatmamış azaltmaya tenezzül bile etmemiş Allah ile anlaşma mı yaptı ben sigara içeyim ama bir şey olmasın bebeğe diye? Eminim bu kafada olan insan her konuda mükemmel annelik yapıyordur. Sözlerim soru sahibine değil , sigara içip hamile kalınca azaltmaya çalışan çabalayan bırakan insanlara da değil bu arada.