Zeros24 Ayıma girdim hala bitmedi çoğalıp duruyor hem boynum hem yüzüm sizde böyle bir durum varsa ne yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz
Esrahrz Zeros24 ben hic bi zaman sivilcelenme yasamadim cnm ama yaşayanlara şahit oldum.hommbitkisel ürunlerini öneririm .tamamen bitkisel ve cok cok etkili ürünleri var cnm
Anneadayiii Zeros24 canım ben doğrudan satış girişimcisiyim ve kendi doğal sabunumu kullanıyorum. İllaki cildimde değişiklik oldu ama çok şükür sivilceler vs önüne geçtim.
lena1234 Cildiye azelik asit yazdı canım bana gebelikte güvenle kullanabilirsin dedi. Yüz yıkama jeli bir de düzenli.
lena1234 Zeros24 eczaneden aldım doktor yazdı ama ödemiyor zaten azelikasiti. Yıkama jeli olarak bioderma mavi olanı kullanıyorum çok memnunum 🫶🏻
lena1234 lena1234 bir de nemlendidici olarak su bazlı olacak mutlaka yağ bazlı kullanma dedi. Güneş kremi de mineral bazlı olacak. Yağlı olmasın yine çok dedi yine biodermanın önerdi
Zeros24 lena1234 bende bioderma pembe olan kullanıyorum ve güneş kremi mineral olan başka bişey kullanmıyorum
Fatma2123 Burnumda cok oluyordu benimde 6.5 7 aylikken.simdi 7 ay bitmek uzere gecti cilt.cok fazla yaglaniyor.ondan dolayi olabilir temizlemek lazim 😊