Abbasova_gunay Simge22 ben 23+5 sabahlari normal kalkiyorum kahvaltidan sonra elimi bile kipirdatmaya halim olmuyor yorgun oluyorum🤦🏻♀️🥰
Simge22 Abbasova_gunay geçen gün bir temizlik yapayım dedim dip bucak Allah’ım okadar halsizlik var ki üstümde yorgunluk ertesi günü yaptım 😂😂
Berivan_sr Hanımlar bende öksürük başladı ya sanki ciğerlerim fln sökülüyor gibi 😅 hamilelikle ilgili olan bişey mı bu yoksa ben üşüttüm mü galiba sürekli camlar fln açık cereyan yapmış olabilir ama artık boğazım ağrıyo ya
Simge22 Berivan_sr kuzucum hamilelikte daha ağır geçiyor ne yazık ki şuan herkes griptem muzdarip doktoruna danışıp dediklerimi yapar isen iyi gelebilir inşallah kolay atlatırsın canım çektiğim için biliyorum kulaklara bile vuruyor ağrısı hele ki ciğer diye bişey kalmıyor insanda
Simge22 Berivan_sr evet bende öyle düşünüyorum da normal diyorlar anlayamadım hemen kasıklarimda hissediyorum ben ya
Berivan_sr Simge22 Aynen öyle ya ciğerlerim ağrıyo artık doktor kontrolüme daha var inşallah geçer sabaha 🌸
Simge22 Berivan_sr inşallah canım bitkisel şeyler tüket birde pekmez ve tereyağını eritip de dene bakalım oda fayda edebilir yumuşatıyor boğazı
Galya15 Simge22 bende serum yedim içine 4 tane ilaç kattı Dr üstüne parol serum yedim ama yok ne fayda 😔 az önce biri bana yazmış ılık süte pekmez ekle anında öksürüğü keser diye inşallah keser🙏 birde baş ağrısı ve kulak çınlaması çok arttı bende
Simge22 Galya15 hayatım dayanılmaz bir grip hastalığı ya bu hamilelikte bı geçmek bilmedi seni çok iyi anlıyorum bitkisel şurup kullanabiliyorsan kullan oda biraz iyi geliyor kulak burun boğaza da görün istersen canım
Rabia_36 Simge22 decavit içiyorum uzun zaman oldu bı etkisini görmedim ama kaç tane demir hapı değiştim şimdi de feramat yazdı korkudan içemiyorum yine yan etki yapacak diye 🤦🏻♀️bide bu haftada akıntının fazla gelmesi normal mi
Simge22 Rabia_36 evet canım aynı durumu bende yaşıyorum malesef doktoruna danış bı istersen fitil veriyor akıntıyı kesmesi için bana verdi ama kesmedi ne yazık ki belki sen etkisini görürsün
Simge22 Epifizbezi evet aksef ilacını kullandım bisolnatur bitkisel şurupunu kullandım ek olarak karadut özü kozalak şurubu ve soda limon tuzu karıştırıp içtim biraz rahatlattı
alinsmom_ Simge22 geceleri uykusuz geçiyor😕 kramplarım oluyor.. idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum 🥲 eksiklerimiz var alıyoruz bazı şeyleri tamamladık artık gün sayıyorum gittikçe ağırlaşıyorum 🥹