MrvBK Iraz Bahsettiğiniz tarih zaten yumurtlama zamanına denk geliyor. İhtimaliniz tabiki var. İstiyorsanız eğer İnşallah vardır. Rabbim gönlünüze göre versin
Iraz 12-13 gün öncesi bilmiyorum ki yumurtlamam ilişkiden 2 gün öncesi gösteriyor uygulamada canım merak ettim adetten önce kalan varmı diye benim adet dongum 25-26 güne bir oluyor
Mzzz Iraz uygulamaya göre yumurtlama hesabı yapılmaz onlar gerçek değil ortalama birgün veriyor canim
Iraz Adetimle birlikte 15. Gün oluyor kızlar adet öncesi kalan varmı yumurtlamam 12.13. gün gösteriyor
Iraz MrvBK önce çok korkmuştum ama sonradan olsa fena olmaz dedim canım inşallah vardır hakkimizdan hayırlısı olsun
Iraz Mzzz ama yumurtlama günüm aşırı ağrı hissettim ilişkiden önce t Abiki 2 gün boyunca gece ağlatacak duzeyde kasık ağrım olmuştu sanırım o zaman yumurtlamistim aslinda
Iraz Mzzz inanın bilmiyorum benim yumurtlama günüm aşırı ağrılı geçiyor son zamanlarda devlet doktoruna gidiyorum ultrasona sadece bir defa vurdu birşey yok dedi yolladi ikinci gidişimde onu bile yapmadı maalesef