Neslihankrhmt 28+1 de gittim 27+1 çıktı kızım 1078 gram 37 cm olmus doktorum önemli değil dedi ama gebelik şekeri çıktığı için diyet yapıyordum onu biraz gevşet dedi neler tüketilmeliyim 2 hafta sonra tekrar gel dedi ,aynı durumu yaşayıp şu faydalı dediğiniz neler var yazar mısınız
Denizz6161 Neslihankrhmt 1 hafta gerilik önemli değil bebeğin duruşundan bile öyle çıkmış olabiliyor kafaya takmayın ceviz yoğurt muz ihmal etmeyin en çok onlar etkiliyor bir de kabak çekirdeği
gayesblog Neslihankrhmt her sabah 2 yumurta yiyin. Öncelikle haşlama. Mideniz kaldırmıyor ise menemen, omlet ile tüketin. Yanına kaşar peyniri. En az kibrit çöpü kadar. Kısır tüketebilirsiniz bol yeşillikli. Gece yatmadan önce 1 bardak kefir
rich_mom Neslihankrhmt avokado, muz, ceviz, kefir, yogurt, kaşar peyniri bunlar baya etkili oluyor. Benimde bebegim 2,5 kg doğdu 2 hafta gerideydi. Hic kg almadı 2 hafta o yüzden acil doğuma girdim.
lena1234 Çok da gerilik yok bence çok üzülmeyin 100-150 gram zaten ultrason yanılma payı. Bebeğin kilosu da ortalama gayet. Ben de 28+0 da gittim 1200 gramdı. Yakınlar yani. Hatta iyi kilo almış dedi üç hafta önce 700 gramdı.
Neslihankrhmt lena1234 ilk bebeğimi kaybettim doktor da önemli değil dedi ama ben açıkçası biraz stres oldum🥺🥺 çok şükür sağlıklı suyu filan da iyi dedi ama
rich_mom gayesblog ay canım kisir istedi bol ekşili yapımda yiyim🤣 doğum sonrası 3. Ay asermesi oldu bu da
Eda1055 rich_mom peki küveze aldılar mı şimdi nasıl durumu bende aynı şeyi yaşıyorum ve stresliyim de 🥺
Handevich Neslihankrhmt bence çok önemsemeyin banada devlette doktor öyle dedi karın çevresi 1 hafta geri takip etmemiz lazım dedi 1 hafta sonra perinatoloji uzmanına gittim özelde her şey gayet normal çıktı. Kaşar ceviz tahin peynir yumurta sebze meyve yedim hemen kilo da aldı çok şükür bebişim
Neslihankrhmt Emine0619 evet bende 1 hafta gerilik vardı şimdi çok şükür haftasında hatta birkaf gün de ileri çıkıyor boyu haftasından uzun çıkıyor çok şükür