Melikee123 Merhaba arkadaslar 16haftalik olanlar kac kilo aldiniz smdiye kadar karniniz biraz bellimi ve cinsiyet belli oldumu ☺️ Nasil geciyo hamilelik ?
Ahad Melikee123 mrhb canım hamilelik normal bazen iyi bazen kötüyüz tabi ama kilo yok aksine zayıfladım iştahsızlık çok vardı bende iki gündür yn yemeye başladım
Pnrvrs Melikee123 merhaba 😌 ben şuan 17 haftalık oldum ilk haftalarda bulantıdan 2 kg vermiştim sadece onu almışım yani başlangıca geri döndüm🤗
HzlBrls Melikee123 16+4 olduk 5.5 kilo aldım erkek annesi olduğumdan karnımda gözle görülür kadar çıktı ☺️
Yldzhh Melikee123 1 bucuk kilo aldim benm bas donme problemim basladi bugun bas donmesi yasayan var mi benm.gbi
Ahad Ahad cinsyt henüz göstermedi kendini canım bidahki sefer gidince herhalde kesin belli olur senin canım bellimi
Melikee123 Ahad haftaya carsamba gidecem bende hastaneye erkek demislerdi -13haftalikken ama degisebilir belki
Nzlbgc Merhaba canım :) Çok şükür mide bulantısı kusma yaşamadım 1 kilo aldım sadece .Karnım da belli olmaya başladı .Cinsiyet için doktor 12. Haftada kıza benziyor demişti ama önümüzdeki hafta net öğreneceğiz :)
Ahad Melikee123 hakkımızda hayırlısı olsun diyelim inş isteyen çok insan var ve nasip etmiyo rabbim herkese oyüzden herzaman rabbimize şükredelim eli ayağı düzgün olsun saglıklı olsun yeterl bize ya☺️🙏
HzlBrls Melikee123 evet artık bu haftalar daha fazlalaştı ama tabi tekme gibi değil seyirmeler oluyo ☺️ Sizlerin nasıl ?
Ahad HzlBrls canım ya ben hisssetmiyom hiç iki gündür arada bi agrı atıyo karnıma sanki ama acaba omu bilmiyom🙈