_ozlmm Bu ikisini çok beğendim biri 25 li biri 30 lu ayıcıklı olan kapı süsü de içinde olduğu için daha çok beğendim ama filli olan da hoşuma gitti iki paket alacağım biri filli biri ayıcıklı mı olsa yoksa ikisi de ayıcık mı olsun
_ozlmm Gulll00 Dimi ya benimde çok hoşuma gitti ama sonra filli de gözüme güzel geldi ama daha çok hoşuma giden ayıcıklı sanki 😂
Zseda _ozlmm nerden yaptırıyorsunuz? Bende çok beğendim ayıcıklı olanı. Carsamba günü dogumum var yetişirse yaptırayım bende
_ozlmm Gulll00 Bu konular da gerçekten çok kararsızım ya o kadar güzel şeyler var ki seçemiyorum hep kararsız kalıyorum 😂
_ozlmm Gulll00 Trendyol sitesi filli olan 143 tl ayıcıklı kapı süsü dahil olan 165 tl kapı süsü olmadan da 125 tl
_ozlmm Ccbnk Trendyol da civil hediye satıcı birde melek atölye satıcı melek atölye de filli olan var civil hediye satıcısında göremedim filli
_ozlmm Zseda rica ederim ben siparişimi verdim ama inşallah doğru vermişimdir soru kısmına yazdım yazılmasını istediğim yazıyı doğrudur galiba 😂 ilk kez böyle yazılı sipariş veriyorum 🙈
Zseda _ozlmm hadi hayırlı olsun insallah. Bende bakınca filli olanı almaya karar verdim 😃 satıcıya yazdim salıya yetisirse alicam direk