Nur18- amin inşallah 🩷 ben hiç ilaç kullanmadım zaten ilk adet gördüğümden beri gecikiyor geçen sene mayıs ayında 70 gün gecikti sinirden delirmek üzereydim gittiğim doktor 2-3 güne adet olursun kist varmış dökülmüş dedi kaldırdı beni gönderdi orda doktoru boğasım geldi çünkü evliyim 70 gün geçmiş zaten sinirlerim laçka ne kisti varmış neden gecikmiş açıklama yok olursun 2-3 güne diyip gönderdi beni soru soruyorsun cevap yok çıkıyım kapıdan diye bekliyor resmen yüzüne bile bakmıyo zaten bidaha töbe gitmem dedim çok şükür yaşadığım ilçeye gelmedi bidaha 🙄 18 yaşıma girdiğimden beri senelerdir kaç tane doktor gezdim bi ben bilirim bi Allah , hormon testi yapıp yolladılar başka da bişeye bakmamışlardı en sonunda bir doktor söyledi polikistik over var diye çok şükür açıklığa kavuştu 😂 hamile kaldığımda doktora da polikistik over olduğumu söylemişlerdi dedim evet dedi görüyorum zaten dedi sonra da bana bebek haftasıyla uyumlu değil gelişmemiş de olabilir 2 hafta sonra gel bakalım dedi gittik 2 hafta sonra tamam adet tarihin yanlış dedi 20 si yazıyorum dedi orda bir Kriz yaşadım doktorla zaten polikistik over de geç döllenmeye neden olabiliyormuş 😂 sonra zaten iyi gelmedi bize o doktor değiştirdik