Kayraninnannesi Kızlar arayıştayım uygun olsun istiyorum ama kaliteli olsun istiyorum varmı alışveriş yapıp memnun kalan?
SrpYlmz Kayraninnannesi ben ablama yaptirdim instgramda luna cikolata istediğin baskıyı yapıyor yanında ufak kolonya şişesi var fiyatida uygundur . Ya ordan yada trendyolda TuNa Chocolate var ordan yaptircam
Enfal_06 Kayraninnannesi baskıcı amca sayfasından yaptırmıştı yengem çikolata ve magnet sayı olarak baya fazlaydı 750 ödemişti toplam
1prensesannesi__ Kayraninnannesi pleksi magnet yaptirdim kartli isimli tanesi 20 tl 100lu cikolata 480 tl Bide bulut makrome kapi süsü 625 tl Instagramda öykülüzaman sayfasindan yaptirdim daha heni siparis verdim ama insAllah memnun kalirim bu postum burda kalsın birisi 20 gun sonra denk gelirse eğer memnuniyetimi o zaman soylerim 😃
Buse344161 Baskıcıamca , Lunacikolata, cikolatadeposuu buralar uygun bende bunlardan birinden alıcam araştırdığıma göre çikolatalarıda güzel
Zynpkcn Lunaya siparis verdim bende 100 adet cikolata wedim 450 tl havale yaptim kargo ucreti yok havalede cunku kapida odemede 70 tlde kargo dedilerdi
Okyanusolmak Luna cikolatadan memnun kalmadım. Şimdi başka birine yaptiricam çünkü çikolatası da lezzetli değil. İstediğim gibi de yapmamışlar. Doğuma 2 hafta kaldı nasıl olacak bilmiyorum. Yine hacı seriften isticem sanırım 😭
1prensesannesi__ tatlisbirkiz tadi guzel asko acılık falan yok mis gibi de kokuyo 😃 cok memnun kaldim ben
Strawberry48 https://www.instagram.com/cikolart?igsh=MWdyNjRsNjA4N2RkNg== Bu sayfa Amasya’da bir çikolata işletmecisi eşim amasyalı o nedenle nişan çikolatamızı onlar yapmışlardı şimdi de bebiş için çikolatamızı onlara yaptıracağız bolçi marka çikolata kullanacaklarını söylediler istersen Bir iletişim kurup bilgi alabilirsiniz