Merryy Gulll00 Avrasya hastanesi atilla okura gidiyorum ama sağlık sigortam olduğu için maalesef fiyatlarından bilgim yok
Ysmnpmk Gulll00 asya Hastanesi’nde oğuz hocaya gidiyorum muayene ücreti 600 TL ama doğum ücretini henüz ogrenmedim
SrpYlmz Gulll00 Avrasya Hastanesi Fatma Hanıma gidiyorum başından beri memnunum muayene 1400 nst 400 sezeryan olucam sezeryan en son 30 olmuştu temmuzda bir daya yukselcek denilmişti
gktgmom Gulll00 asya hastanesinde hakan beye gidiyorum muayene ücreti 1200 ₺ doğum ücreti en son sorduğumuzda 23 bin normal 26 bin sezaryendı ama zam gelicekmiş
Merryy Gulll00 Bus_er bugün sordum atilla hocanın muayene ve doğum ücretini muayene ücreti 1400 tl normal doğum 26 bin sezeryan doğum 30 bin dediler
SrpYlmz Gulll00 evet uçtu malesef ama ben burlarda çok hastane araştırdım en iyisinin bu olduğunu dusunuyorum en başından başladım sonrada degistirmek istemedim canım
Cihangir09 Pelinezmiram 600 lira demişlerdi en son bana randevu alırken 17 temmuza randevum var siz 900 mu verdiniz Oğuz bey için
Merryy Mucihe ben 17.haftamda gitmeye başlamıştım oğlumda kendisi bakmıştı diye hatırlıyorum o zaman 4 sene oldu ama ekstra gitmedim öyle detaylı olarak başka doktora
Rabiul Gulll00 Mine Hatiboğlu 2000 tl muayene ücreti kendi kliniği ben çok memnunum haftaya doğumum var