Mervelaa Kızlar umarım sizinde canınız çekmez ama benim canım çok ciğköfte çekti yenir mi hamilelikte bilemedim ya 😅
Alpmom__ Mervelaa benim de canım dün çekmişti . Anneme mercimek köfte yaptırdım en doğalından limon sıkıp sıkıp yedim 😅😅
E_Duha Mervelaa ay çok çekiyor hemde çokta severiz eşimle sürekli söylerdik ama etsiz olsada güvenip dışardan sipariş veremedim en son eşim bn yapayım dedi ama gerek yok dedim şunun şurasına kaç ay kaldı yerim boşver dedim 😅😅
DENIZ_55 Mervelaa yenir canım ben yedim etsi aldim tozunu marketten yoğurdun yedim 😋😋seninde canın işiyorsa al ye bisey olmaz
Nurcantas65 Sade etsiz olanı yenir ama evde yapsan daha iyi olur. Veya hijnyenine güvendiğin yerden yenilir diye biliyorum 😀
Mervelaa Nurcantas65 etsiz severim yerim hep temiz güvenilir bir yerden alırız her zaman kendim yaptım bir iki kere ama robotta yaptım öyle istemiyor canım yoğurma makinam olsaydı onda yapardım aslında ama yok 😅
Alpmom__ Mervelaa dışardan söyle ama paket şeklinde al . Yeşillliklerini falan kendin yıka bir şey olmaz bende yedim kaç kez
Gg5348 Mervelaa yenir tabiki niye yenmesin ben kaç kere yedim etsiz olduktan sonra ne zararı var sanki illa evde yapmana da gerek yok yeşillikleri yıka sadece afiyet olsun 🌸
nazel123 Mervelaa canım evde mutfak robotun yada hamur yoğurma makinan varsa kendinde yapabilirsin bol bol yersin 😅 ben öyle yapıyorum yapımı da kolay
Mervelaa nazel123 robotta yaptım bi kaç kere robotum bozulacaktı az kalsın yoğurma makinam yok valla olsa yaparım
Biricigim2 Dr a özellikle sordum etli etsiz istediğin gibi ye dedi doktorum çok pimpirikli olmasına rağmen böyle dediği için rahatlıkla yiyorum ilk gebeliğimde de yedim
SrpYlmz Mervelaa ben cok kez yedim canım etsiz ve hijyenine guvendiginiz yer olursa ye bişi olmaz kısır gibi düşün canım
elif475475 Mervelaa vaka ben yedim ama hazır yemek olduğu için abartıya kaçmadan yiyebilirsiniz. Bir de çok baharat mide yanması yapabilir diye de abartmadan yenir yani. Cips kola gibi şeylerden daha iyi olduğu kesin
Meyranas Mervelaa ilk gebeliğimde bi tek onu yedim bulantılarım geçene kadar temizliğine güvendiğim yerden alıyordum hep