Nurglsari Kızlar 32+6 Haftadayım yürürken ya da arabada falan karnım sertleşiyor sanki bebiş toparlanıyo sizde de oluyor mu bu haftalar da normal mi bazen gece dönerken bile oluyor
SrpYlmz Nurglsari 32+3 üm benim iki haftadır falan toplanıyor sadece sabah değil gün icindede çok toplanıyor canım acıyor 32 de gittim muayene vardı böyle böyle dedim yalancı sancı olabilir dedi bı nst baglayalim sancı var mı bakalim dedi sancı çıkmadi çok şükür ama devam ediyor yani toplanması
Nurglsari SrpYlmz bende doktoruma sorucam ama bi buraya da sormak istedim daha öncede oluyor du ama çoğaldı bu haftalarda 🤷🏼♀️🌸
Mery27 Her yeri sertlesiyor ve uzun sürüyorsa sıkıntılıymış çünkü bebek kesesi rahim duvarina yapisiyormus öyle bir durumda acile git dedi doktorum. Ama kısa süreli sertleşip bırakma varsa normalmiş
Nurglsari Mery27 doktoruma sordum dinlenince geçiyosa normal dedi ☺️ uzanınca geçiyor sanırım çok hareket istemiyorum artık
Mery27 SrpYlmz benim geçenlerde 3 saat boyunca şişti karnim sertleşmişti , ilik suyla ovdum, yürüdüm,dinlendim ama geçmedi bu kadar uzun olmaması gerekiyormus. Ovalayınca falan düzeliyorsa sorun yok normal kasılma o
Nurglsari Adsizbiri geçen haftalarda benimde böyleydi 32 nin sonlarında böyle olmaya başladı , doktorum rahim kendini hazırlıyodur ya da yalancı sancıdır dedi ☺️☺️🌸
Adsizbiri Nurglsari bu yazıyi yazdım bu gün misafirim vardı iki de kızım vardı çok kötü oldum ya bidaha uğraşacağım misafir almiycam acile de gitmek istemedim ama sanki patlayıp yarılıp çıkacaktı duramadim duş da aldım yine değişmedi birazda hafta erken korkuyorum gitmeye ne zor ya hamilelik 🙈🙈🙈ahh annelik
Nurglsari Adsizbiri evet yorulunca daha çok oluypr sanırım bende ayakta durmuştum o gün , ben gerilip panikletince de artıyo evet annelik çok zor 😂🤦🏼♀️