Burcin1- @EceNaz26 17 bin iyi bulmuş eşiniz valla ozman tamam deseydiniz demek şimdi böyle uğraştırmazlardı 🤭
EceNaz26 Burcin1- valla ama olacağı varmış o paraya bebemin ihtiyaclarini tamamlar ona birikim altın falan yaparım diye düşündüm işte 😅
EceNaz26 ayanarta1 yaşadığım ilçede hastanede yetersiz olduğu için merkeze sevk edilmiştim ondan ikiside devlet hastanesi😅 amin inşallah 🙏🏻🥰
Burcin1- @EceNaz26 evet haklısınız valla bende parayı koydum altına baya arttırdı çocuk doğana kadar ikiye katlayacak 😄
Kayaakk Kaç gün oldu hala doğurmadın mı 🤣🤣allah kolaylık versin bacım hepimiz bekliyoruz senin doğurmanı çok enteresan bir tek sende duydum o kadar doğum hikayesi dinledim ama bu neden böyle olmuş doktor bilgi verdimi 🤔 çok yavaş açılma perişan oldunuz
EceNaz26 Kayaakk doktorum diyor bune böyle çocuk da icerde perişan oldu artık gerçekten doğuruyor olsan kimse inanmıcak diye 🤣 bilmiyorum çok canım yanıyor hâla hareket ederken çok acı çekiyorum ama yok
EceNaz26 4949zilanerturk ebeler o kadar suratsız ve terslerdi ki sanırım sancımı içime geri kaçırdılar 🤣
Kayaakk EceNaz26 sen hepsini boşver bana da öyle demişlerdi bağırma boşuna diye anlayışsızlar dilerim bir an önce kurtulursun
yokusbebek EceNaz26 Ay baştan sona hepsini dizi izler gibi okudum. Ha doğurdu ha doğuracak diye diye sona geldim ama gelmemiş bebiş daha 🤭
EceNaz26 yokusbebek ya gelmiyor valla her geçen gün kalca kemiklerimin ağrısı artıyor bugün çok enerjik iyiydim ama bakalım ne kadar beklicez daha 😄
nilguneker Merhaba bende çanakkale merkezdeyim🌼 Medicalpark takipliydim doğumumda orda oldu ama 31. Haftada bir kez çomü acile gitmiştim ilgililerdi çomüye gitmeyi düşündünüz mü hiç
EceNaz26 nilguneker çomü de bir doktora gidiyordum cok da memnundum doktor gitti baska yere maalesef sonra da gitmedim oraya. Eğer dogum icin telrar sevk derlerse çomüye gitmek isticem kesinlikle