Emineecee DENIZ_55 değerler arasında çok fazla bir oynama yok canım korkutma kendini. Doktor daha net açıklama yapacaktır. Hamilelik var mı
DENIZ_55 Hilal2901 ya teşekkür ediyorum dün aslında sağlık ocağı baktı iyi kan ilacı kullanıyorsan kullanma dedi bende gözüküyordu yeni gözüktü bunlar bu doktora pek güvenmiyorum zaten netten baktım kötü şeyler yazınca korktum biraz bide sizlere sorayım dedim teşekkür ederim salı günü kendi doktoruma gidecem ona gösteririm bide
Hilal2901 DENIZ_55 değerler 1-2 değer alt veya üstte olduğunda kadın dogumcular sorun etmiyor normal diyor aklında bulunsun😂
Duygudrl Sağlık ocağının sonuçlarına güvenmiyorum hemşirelerde doğru çıkmadıklarını söylüyor. 1 gün arayla idrar tahlilim temiz çıktı sağlık ocağında, devlette enfeksiyon çok yükselmişti ilaca başladım 🤷🏻♀️
DENIZ_55 Duygudrl aynen b3nde güvenmiyorum zaten yaptırdım ama doktoruma sorwcam bana hicbirsey yık kan ilacı bile kullanma diyor ama nette kan ilacı kullanmam lazım.yaziyo4 salı günü kendi doktoruma gidec3m bakalik o neder
DENIZ_55 Emineecee 1 gün geçti günüm bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim inşallah hamileyimdir salı günü doktoruma gidecem o çok güzel ilgileniyor olmazsa ordads veririm olmazsa baksin bi içim rahat etsin teşekkür ederim bu arada