Zseda Whitecolour ilk defa cinsiyete alakali yorum yapıyorum asla anladığım bir konu değil 😂 ama kız geçti içimden benim ultrason fotografina benzettim 🙈
Whitecolour Whitecolour ay belki benden yorulmuşsunuzdur ama buna da bir yorum bekliyorum kızlar 😌🥰 @Sermec27 @Maviss718 @Kubra9090 @Esmeh @Mercan_72 @Deletedmom_115
huysuz__ Whitecolour aaaa seninkinin bacak arasında çıkıntı var erkek seninki 🧿🤭 bizim boş bacak aramız demek ki nubu az aşağı doğru pipi de oluyo muş, bide kökden hafif kalkık seninki benim kızın düz başlayıp ucu kalkık😂😂😂Allahım bu merakla ne edecez biz
Whitecolour huysuz__ ya inanın hiç önemli değil cinsiyeti ama aşırı meraklıyım biraz da sabırsızım 😂 sizin bebişin bacak arası bomboş muydu kızlarda da kabartı oluyor diyorlar acaba bu o kabartı mı dedim 🤭
huysuz__ Whitecolour kızın kabartısı bu kadar olmuyo ya yine de bilemiyorum pipi gibi senin bebişin dr ne dedi
Zseda Whitecolour öyle iyle insan merak ediyor gerçekten bende öyleydim bilirim 😀 hayırlısıyla gelsin insallah
Whitecolour huysuz__ doktor erkeğe benzettim ama nubu için çok arada kaldım haftaya söyleyeyim dedi yani elde var sıfır 😄
huysuz__ Whitecolour dr da bizim gibi düşüncede yani 😅 öğrenirsen bize de haber verir misin baya merak ettim 🤭
Melike-1414 huysuz__ evet erkek 13 hafta kadar kiz dediler bacak arasi da boştu bi anda nasil erkek oldu bilmiyorum inanamiyorum hala cinsiyetin bi önemi yok tabikide kafam karisik degisecek gibi geliyor bana 😊