Tturcan noble1 Anladım canım bende pazartesi bir gideceğim bakalım ne diyecek kan mı alır tekrar bilemedim
Jccjcjcc NurABE sanki karın ağrısı daha zor gibi geliyo bana ama inşallah sıkıntı yaşamadan atlatırız 🤗
Cheryy1 acmznu bu iki gundur kotu bir mide bulantısı yasiyorum hani midem bulaniyor ama afedersiniz kusma yok 🥴🥴 degisik bisi .. siz kalp atisina ne zaman gideceksiniz peki ?
busra_basturk NurABE 11+3 haftalığım hala az biraz miğde bulantım oluyor özellikle sabahları yada çok sıvı tükettiğim zaman ve çoookkk sıcakkk elim kolum tutmuyor sanki 13 14 saat ile gidip gelmişim gibi yorgunluk var üzerimde ve hiç iştahım yok sadece tatlı yiyesim geliyor sürekli başka da bir sıkıntım yok☺
smaveraa2 NurABE 9+6 olduk ikinci gebeligim aşırı uykum var halsizim arada mide bulantim ve kasık ağrılarım oluyor yarın kontrole gideceğim umarım bebeğim iyidir sağlıklıdır :)
97-Mucize Kızlar acil yardım ‼️ bugün 5+3 oldu az önce WC gittiğimde afedersiniz peçeteye toz pembe geldi başına gelen varmı napmalıyım? Betam 4591 çıktı 5+1 de ama kese görünmedi şimdi de bu oldu geriden mi geliyor yerleşme kanaması mı bu sizce
LeylaEla 97-Mucize benimde aynı haftalarda olmuştu yerleşme demişti doktor korkmayın ❤️☺️hata tam 6+3 bile oldu aynı gün muayene oldum herşey iyi Çok şükür
Gamzeli-annee Fatmaacylnn hiç bi faydası yok gibi zaten boşuna içiyorum ama doktor başka bişey de yazmıyo
Fatmaacylnn Gamzeli-annee arkadaş çevrem yatmadan önce 2 tane içmemi önerdi fayda etmezse 2 tane de sabah içmemi söylediler genelde duyduklarım öyle kullanmışlar ama ben bi tereddüt ettim ne yapacağımı bilmiyorum inşallah bir an önce bulantılarımız geçer
LeylaEla NurABE aşırı kusmalı ve mide yanmalı geçiyor 😭 6+5’İm umarım devam etmez önümüzdeki haftalarda düzelir inşallah yerimden kalkamıyorum
LeylaEla Zehrftma biz aynısını yaşıyoruz 😭😭 6+5’im me yesem kusuyordum doktor ilaç verdi artık kusmuyorum ama ne yiyebiliyordunuz ne içebiliyorum hepsi midemi feci yakıyor sanki ateş parçası varmış gibi .. yerimden kalkınca kalbim küt küt atıyor başım dönüyor bütün gün uzanıyorum 😭 inşallah tes zamanda geçer rabbim yardım etsin 🤲🏻
eminebesiktas DNZMHMHT bende aynı ikiz gebeyim canimm benimde bulantılarım aşırı fazla nasıl halletiin
DNZMHMHT eminebesiktas doktor bi hap verdi. Brnim bulantilar genelde sabah oluyor oyuzden gece yatmadan 2 tane atiyorum. Kabakcekirdegil tuzlucubuk kraker tukeiyorim.vok yemek yiyemeyecek gibi olursam patates haslayip yiyorum bide doktor onerisi ile cayima yemeğime toz zencefil kullanıyorum