Fatu Görümcemin ikinci eşi görümcemin yaşı genç çocuk istiyor ama eşi bir türlu istemiyor istemsi için ve yada eşinin hiç analmaycagi şekilde bu çocuğun olması için bir Fikri olan varmı?
miavega Fatu eşi çocuk istemiyorsa çocuk yapmasın 🤷🏻♀️ ya da boşanıp çocuk isteyen biriyle evlensin.
minnosbirkiz Fatu evlenmeden önce geleceğe dair konuşma yapılmadan evlenilmemeli bence, sonuçta 2. evlilik, ince eleyip sık dokumalı insan, ve eşi istemiyorsa istemiyordur yani, evlerinin huzuru kaçıpta mutsuz bi yuvaya gelecekse o çocuk, gelmemesi daha hayırlı
Moonfaced Fatu Benimkide deli gibi çocuk istiyodu kocası istemiyodu başka sebeplerden dolayı evliliği uzun sürmedi boşandılar bence yapmasın bi erkek çocuk istemiyosa güven olmaz ilerde her ufak sıkıntıda ben istemedim al gör diyecek
Fatu minnosbirkiz çok doğru ama işte insanlar hayatta ki pişmanlıklarını geriye alamıyor nerden bilebilirdim diyor birde görücü usulü olunca ama çocuk olduğunda mutlu olacaklarına eminim istemiyor ama hayırlı bir baba
minnosbirkiz Fatu siz dışardan hayırlı bir baba olarak görüyorsunuzdur ama belki adam içten içe onun ağırlığını taşıyamadığını düşünüyordur, böyle kararlar ortak alınmalı, Allahta nasip ederse öyle olur, haklarında hayırlısı olsun inşallah
Charlzey Fatu eşi çocuk istemiyorsa illa kabul ettirerek çocuk yapmasın. Çocuk bakmak ortaklık gerektiriyor biliyorsunuz yardıma ihtiyacımız oluyor. Kocasından destek göremez yalnız kalır. Hatta çocuk sorumluluğundan sonra adam belki çeker gider kaldıramaz. Çocuktan sonra dağılan çok evlilik var.
Alpmom__ Fatu bence mutlaka her iki tarafın istemesi lazım. Zorla güzellik olmaz diye bir şey var . İstemeyen biri nasıl babalık yapacak ? Babalıktan da önce hamilelik dönemi zaten sıkıntılı bir dönem eşine hiç yardımcı olmasa görümceniz ne yapar bu durumda ? Bence zorlamadan , adamı iyice uzaklaştırmadan zamana bırakılmalı .
gokturkmom Fatu Bu karar kesinlikle ortak verilmeli. Hamilelikte, lohusalıkta, yeni doğan dönemlerinde eş desteği o kadar çok önemli ki eşi istemediği için yardımcı olmazsa, uzaklaşırsa ağır bir lohusa depresyonu geçirip o bile bebeği istemeyebilir. Herhangi bir sorunda sen istedin diye yardımcı olamayabilir
ayanarta1 Fatu ikinci evlilik deyince ben bı düşündüm şimdi adamın çocuğu varmı neden istemiyor çok bencilce kadın genç çocuk ister diye evlenirken düşünmemiş mi bu adam. Araları nasıl acaba görümcenle. Çok uyanık demişsiniz nedense şunu düşündüm acaba ikinci evlilik olduğu iicj güven sorunu yaşıyor da ondan mı çocuk yapmak istemiyor