elifozkann Kızlar görenler yazsın bu durumu yaşadınız mı normal midir 30 haftalık hamileyim uyandığımda karnım sert oluyor bebek bi tarafa toplanmış olarak uyanıyorum biraz yürüyünce düzeliyor
Ays-0 elifozkann daha aynısını az önce yaşadım Cook normal 🤣 toplanmalar sertlesmeler vs korkmayın sancın ağrın yoksa gayet normal birşey canım
emineaycyilmaz elifozkann magnezyumu içtikten sonra sonra soluna yat bir annenin kasılmaları olduğu gibi bebeğinde kasılmaları oluyormuş ondan toplanıyor ben magnezyumu içer içmez soluma yatıyorum hiç toparlanma olmuyordu magnezyumu içtikten sonra peşine soda da içebilirsin oda çok etkili veya yoğurt yiyebilirsin
Tutaste_ elifozkann evet klktıktan bi zaman sonra ama senle haftamızın arasınd var bayagı benle kıyaslama hiç , belkide herkeste oluyordur bilmiyom bazen öğleden sonrada oluyor aksamda oluyor bize farketmıyo 😀
Ays-0 elifozkann evet tatlım sadece sabahları olmuyor gün içinde de toplanmalar oluyor benim kolay mı icimizde minik bir insan var olack o kadar akışına bırak pimpiriklenme fazla ilk bende korkuyordum da sonradan alıştım sanırım ☺️
sb17 elifozkann 35 haftamdayım, sürekli olur, sabah, gün içinde akşam farketmiyor. Doktorum sorun olmadığını söyledi, doğal bir şey dedi, içinizi ferah tutun yani, zaten herkes de normal demiş benim gibi