YagmurDaskn zaten genç yani 30 yaş geç değil ben 28 yaşımdayım bir kaç gün sonra ilk çoçuğumu kucağıma aldım tercih meselesi ben üniversite okumak istedim veteriner hekim oldum 5 senelik okul çıktım çalışacağım biraz dedim çalıştım geZdim hayatımı yaşadım eşim dedi yeter artık evleniyoruz😅 evlendik 27 yasımda 28 imde de ilk çocuğumu kucağıma aldım e 2. Çocuk diyor simdiden😀 olur öyle bir şey istersem 4 5 sene sonra inşallah Allah nasip ederse yaparım bir kızım olacak bir de erkek olursa değme keyfime benim annemin 4 kızı var son kardeşimi 34 ünde doğurdu ama ona enerjisi kalmamıştı artık ablamla ben büyüktük yardımcı olduk allahtan yoksa çok zor valla eltin demekki basa çıkabiliyor helal olsun annemde 30 unda 3. Çocuğu doğurmuştu erken evlenince öyle oluyor ama yanı sezeryan 5. Düşünmek helal olsun riskli yani ablam 2. Çocuğunu doğurdu sezeryanla içerde yapışma oluyormus doktor 3. Yü bile düşünme riskli dedi kaldı ki 5. Valla helal olsun kendine bir şey olsa çocuklara nolcak insan biraz da kendine değer verir ne bilim hayatını yaşasın çocuk doğurup bakmak icin mi gelmiş dünyaya onu geçtim su devirde 2 çocuk büyütmek bile zor eşimle ben gayet iyi maaşlar almamıza rağmen ilk çocuktan önce bakabılecekmıyız nasıl imkanlar sunacağız diye düşündük uzun uzun o kadar çocuğa bakmak da yanı kolay degil