Sebur Merhaba aralık anneleri nasıl gidiyor durumlar? biz tam 18 haftalık olduk🥰🧿🧚♀️ hazırlıklar nasıl gidiyor?🧚♀️
nuurmiss hazırlık yapmaya başlamadım henüz 🤭 siz başladınız mı? bir de son adet tarihiniz nedir benim bebeğim 1-1,5 hafta önden gittiği için 18 haftalık olduk🤭
Sebur nuurmiss ben bebek arabasına kadar aldım 😅😂 malum zamlar yüzünden. Adet tarihi 2 mart gözüküyor benim
Melikesahn nuurmiss 17 haftalığım ama benimde bebiş 18 haftalık gözüküyor ultrasonda😂İyi birşeymiş ama doktorum şekere dikkat et dedi🥰
Dilekkartalll Bizde bugün 17+3 olduk 🩵 henüz hazırlıklara başlamadık riskli bir gebelik geçiriyorum o yüzden 6 aya kadar hiç birsey almayacağım dedim suan sadece araştırıyorum neler alıyoruz vs. diye liste yapıyorum 😇🥰
Cancanm Busssx evet bende sabırsızlıkla bekliyorum daha cinsiyet öğrenmedim sonrasında ufak tefek başlarım diyorum ama hiç halim yok bşr şeyler yapmaya 😂😂😂
Arslndln 15+6 henüz hiç bir hazırlığım yok, erken diye düşünüyorum ama zamlardan dolayıda bilemiyorum yatak bebek arabası puset belli başlı şeyleri şimdiden alsam mı diye düşünmüyorda değilim.
Sebur Arslndln ben aldım bebek arabası puset. 1 hafta sonra zam geldi 😁 şimdi bebek odası bakıyoruz 😇