GrkmDmn Oyku3005 adetten bir hafta önce anladım kesin hamileyim dedim ama bence belirti değil de histi o 🫠 sonrasında da adet olacakmışım gibi kasık ağrım vs oldu iki gün kala da test yaptım silik çizgi çıktı 🫣
1prensesannesi__ 11mrv11 ilk cocugum ilk aydan oldu yeni 1 aylik evliydim 2. Ayinda hamile oldugumu ogrendim 2. Bebegim istedikten 6 ay sonra oldu iki gebelik arasinda 7 bucuk sene var ilkinde 18 yasindaydim 2 de 26 ilkinde 66 kiloydum 2.de 89 bunlarin geciktirmesinde bi etki varmi bilmiyorum ama nasipte ne zaman varsa o zaman oluyo ve bazen iyki 6. Ayda olmus diyorum 😃🥰
cLearQueen Gercekten hemen hamile kalanlara hayranım. Allahım bu nasıl bir lütuf ya… ben 5 yılda anca tonla tedaviyle tup bebekle gebe kalabildim
Nergisim09 11mrv11 3 buçuk sene korundum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama dış gebelik ti amaliyat oldum Şubat ayında tekrar istiyoruz Allah nasip ederse 2. Ayım bu bakalım
Sinemb1406 11mrv11 bende de polikistik var 1.5 yaşında kızım. Tüp bebekle olmuştu. 1 kez korunmasız ilişki yaşadım eşimle ve o ay hamile kaldım. Adetime yanlış hatırlamıyorsam 15 gün kala ilişki olmuştu. Şimdi 23 haftalığız ☺️🧿🙏🌸
Umutaren 11mrv11 bende de polikistik over vardı 5 sene çocuğum olmadı oğlum oldu bı tane 23 aylık şimdi de 36+6 hamileyim 6 ay içinde öldü diğeri belki o da geç olur diye korunmamıştık
miine 11mrv11 1 cisi evlendikten sonra hap kullandim 5 ay biraktim 6 .ayda hamile kaldim , 2 cisi korunurken Hamile kaldim
Mhtpdrmz06 11mrv11 valla canım kişiden kişiye değişir nasılsa hemen olmuyo diyip istemediğiniz bi zamanda korunmayı bırakıp hamile kalmayın bence düşündüğünğz zaman bırakın. Oğlum 5 yasında ilk denemede hamile kaldım şuan 14 haftalık hamileyim 6 ay denedik öyle oldu. Kuzenim 5 yıl cocugu olmadı sonra nasılsa hemen cocuk olmuyo diye korunmamıs ikincide tutmus yani çok yaş yok aralarında ve pel perişan bir sene geçirdi. O yğzden kendine ne zaman güveniyosan o zaman bırak korunmayı
beysenyil 11mrv11 aralık ayından beri denemiştik, mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim, haziran da sopan kürü uyguladım ve bu ay hamile olduğumu öğrendim 🌸 ilk çocuğum 17 temmuzda 3 yaşında olacak 🐣
06Canan 11mrv11 kızım 4 buçuk yaşında 4 yaşına girsin kardeşi olsun demiştik ve ilk denemede oldu 32.haftama girdim bekliyoruz prensesten sonra prensimizi
Nurcnsmt 11mrv11 Doktora gidin şuan düşünüyorsanız en iyisi eksik vitaminler ve folik asit başlarsınız hemen olmuyor aynı ayda ben genelde bence
Gizem1504 11mrv11 kızım evliliğimin 2. Ayında oldu 2. İlk denemede oldu ama sağlıksız gebelikti düşük yaptım yeniden istiyorum nasipse sağlığında problem yoksa folik asit başlayıp düşünebilirsin
Dilekulgtt Gizem1504 hangi folik asiti kullaniyorsunuz acaba bende korunmayi biraktigim ilk ay dusuk yasadim da
Gizem1992 Oyku3005 adet günüme 2 Gün varken adet sancısı oldu adet olcam sandım.. meme uclarımın etrafında pütürler oldu başka da belirtim yoktu
Eslem2112 11mrv11 benim ilk çocuğum bir sene istedik ve bir senenin sonunda oldu ikinci çocuk hiç hesapta yokken supriz oldu çok şükür iyiki oldu ☺️