Momm1234 Merhabalar. Ankara’da yaşıyorum. Burada gebeliğim boyunca takip edecek doktor arıyorum.önerdiğiniz devlet ya da özel hastaneler var mıdır? Yardımcı olur musunuz
Enfal_06 Momm1234 devlet hastaneleri takipli olmadığı hastayı almıyorlar doğum için düşünüyorsaniz baştan beri özele giderseniz doğumunuzu gittiğiniz doktor yapar
5sezeryanim Sedadvc sanırsam etmiyor ama şu anda pek bilmiyorum özelde istiyorsan devlete gerek yok ama özelde kontrol olsun devlette doğum olsun istiyorsan. Bazen devlete gözuk ikili tarama falan devlette yaptır özelde çok pahalı ve aynı islem
Turunculu Bende başka şehirde yaşıyorum ailem ankarada orada doğurmak istiyorum buranın imkanları az , etlik şehir hastanesi takipli olmadığı hastayı doğum yaptırmıyormu ? Sanmıyorum alırlar sonuçta gidiyorsun napcak gerimi dön diyecek
Biannelik Bende şehir hastanesinde doğum yaptım Ankara da başka bi doktora gidiyordum sürekli ,farketmez yani, öncesinde bi muayene olmaya gidip içiniz rahatlayacaksa sorun tabi
Enfal_06 Momm1234 Ankara nin devlet hastaneleri pişmanlık doktor acil bişey olmadığı sürece oturmuyor ben çok kandım işte bu doktor var gidiyordum hepsi asistan diğer doktorları soruyordum onlar acil durumlarda geliyorlar diyorlardı şehir hastanesinde ki doktorlar da sürekli değişiyor yani düzgün bi düzeni yok
5sezeryanim Momm1234 anladım canim takip biliyorum ama doğum yaptırmıyor orası araştır bulursun iyi bir yer insallh
dilaraulusoy Momm1234 özel muayanesi var ama Cebeci tıp fakültesinin hocası cem Soner atabekoğlu ikinci bebeğimde de o bakıyor Şuan çok memnunum.
Hlz dilaraulusoy merhabalar bu hocaya gitmeyi düşünüyorum ben de. Güncel fiyatını biliyor musunuz kaç bantlarında? Doğumu ankarada üniversite hastanesinde istersek ücreti değişiyor mu🙏🏻
dilaraulusoy Momm1234 ya sanırım hastanenin özel muayene kısmının numarası var ben özeline gittiğim için onu pek bilmiyorum
Momm1234 Enfal_06 kesinlikle doktorlar gelmiyor sürekli asistanlar bakıyor. Her defasında da değşiyor. Bu yüzden hastane arayışı içindeyim. Etimesgutta oturuyorum birazda yakın çevreden bakmaya özen gösteriyorum
Alyask Enfal_06 kesınlıkle .. ilk kızımı GATA da yaptım nasıl pısman oldum anlatamam doktorum doğum zamanım tatıle çıkmış iri bebek olduğunu bilmeden tabi normal doğum zorladılar benı çocuğumun bogazına kordon dolandı mahvettiler benı
Alyask Momm1234 Yenimahalle de lina kadın doğum var klinik Meral hanıma takıplıyım çok memnunum ama bi hast arayışındayım bende medıcal park doktorları iyi dıyorlar paket bakacağım bende
Momm1234 Alyask Lina da doğum paketleri ne kadar acaba. Medical ben sordum 50-60 bin arasında fiyat isityolar
Alyask Momm1234 lina da Meral hanım koru da doğum yaptırıyor paket yok takıp edıp sonra koru hast yonlendırıyor 20 bin doktor alıyormuş 15 de hast alacakmış ama tabi 9 ay muayyene ucretı de vereceksin buraya 1800₺ pek mantıklı gelmedi bana paket ucretı gibi olacak