Normal doğum istememe rağmen hiç bir doğum belirtim olmayınca sezeryana dönme kararı aldık.Doğum spinal anestezi ile oldu. Öncelikle bu kısım için en kolay kısım olduğunu söyleyebilirim . İğneyi belden yukarı bir kısma yapıyorlar ama sinek ısırığı gibi bişe . Hafiften uyuşma başlıyor sonra baya bi yayılıyor bacaklara doğru. Başınızda bitane anestezi doktoru oluyor ve sürekli nasılsın diye soruyor . Doktorun bebeği çıkarması 5 dk yı bulmadı bile diyebilirim. En mükemmel an bebeği göğsünüze verdikleri an diyebilirim 🥹 bebeği çıkardıktan sonra hafif bi acı hissettim sonra seni uyutalım mı biraz dediler evet dedim ve uyuttular. Kendime geldiğimde odaya çıkarıyorlardı . Odaya geldikten sonra dikiş yerimin sağ tarafında yanık acısı gibi acı oldu ama söyledik ve hemen ağrı kesici yaptılar. Bacaklarımdaki uyuşukluk tam olarak 6 saatte geçti ve sontayı çıkarıp yürütmeye kaldırdılar. Bu arada sontayı spinal sonrası amilyathanede taktıkları için hiç hissetmedim. İlk yürüyüş umduğum kadar zor değildi. Beni en çok zorlayan şey sontayı çıkarttıktan sonra tuvaletimi yapmak oldu. Çünkü oturup kalkarken zorlandım. Yanık acısı gibi dediğim acı eve geldikten sonra da ara ara devam etti. Sezeryandan sonra tam olarak hareketlerimin yerine gelmesi 1 haftayı buldu. Doktorum bantı çıkarmak için 10 gün sonraya çağırdı. Bu süreçte su sızdırmaz bant olduğu için duşumu rahatça aldım. Sormak istedikleriniz varsa cevaplarım