ecmbrkyldrm İyi akşamlar kızlar heycan panik korku hepsi bir arada yaşıyorum yarın 7:30 da yatış yapıcam 9 da doğuma gireceğim inşallah. Güzel ve pozitif şeyler duymaya ihtiyacım var sezeryen spinal olucak doğumum lütfen dua edin güzel geçsin. 🙏🏻🌸🥰
5sezeryanim ecmbrkyldrm güzel şeyler duymak istiyorsanotive olmak istiyorsan sana soyleyim bende 5. Sezeryanimi olacağım hiç korkma hemen olup bitiyor ve kucağına alınca senden mutlusu yok insallh sağ salimde alırsın bol bol dua et asıl benim korkmam lazım ama ister istemez tabi heyecan olur hiç bişey hissetmiyorsun zaten korkma
Pinaargunes ecmbrkyldrm bizimde perşembe inşallah sağlıcakla kavuşalım aynı duygular içerisindeyiz rabbim yardimcimiz olsun kolay geçsin inşallah😍💖🌸
Zeyno223344 5sezeryanim maşallah canım ben bir tane yaptım tövbe ettim 😂ama güzel geçti ameliyat sadece doğumdan sonra kimsem yok tektim eşim hemen işe başladı çok zor günlerdi be Hayla bel ağrısı çekiyorum 🤦♀️
ecmbrkyldrm 5sezeryanim Çok teşekkürler içimi rahatlattınız güzel şeyler duymak motive ediyor sizde sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🥰🙏🏻
Tutaste_ 5sezeryanim 5 mi maşallah bi sıkıntı olmadımı ya karın agrısıdir tuvalet tutamamadır 😀bize boyle diyenler sallıyormu ne oluyor 😀
ecmbrkyldrm Pinaargunes inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun sağlıkla alın inşallah sizde kucağınıza 🥰
Cansu__1997 ecmbrkyldrm dogum ecmbrkyldrm amin saol seninkinden bağışlasın inşallah nasıl geçti doğum