selencinaar Kızlar merhaba şuan çok şükür herşey yolunda ama 3 haftadır doktora gitmiyorum ve kanama olmasa bile bebegin durduk yere kalbinin durabileceğini okudum ve endişelendim yaşayan oldu mu böyle bişey yada gereksiz yere mi stres yapıyorum😞
Crocus20 selencinaar evet gereksiz yere hiç canınızı sıkmayın. Bebeğin kalbi durduktan sonra illaki kanamanız oluyor bir kaç gün geçse bile. Aynı şekilde ağrınız da oluyor. O yüzden hiç endişelenmeyin
h_ulsy94 Sen iyi şeyler düşün canım herkesin basina farklı farklı olaylar gelebiliyor ilk zamanlar ayda bir gidiliyor genelde sıkıntı olmaz insallah kalbini ferah tut
selencinaar h_ulsy94 teşekkür ederim 💙 ilk gebeliğimi de kalbi durmuştu bebeğimin o yüzden oldukça endişeleniyorum uzun zaman doktora gitmeyince ama elimden geldiğince stres olmamaya çalışıyorum
Sfa-nur selencinaar bu stresi bende yaşıyorum acaba bise mi oldu noldu insanın başına negatif seyler gelince acabalar hiç bitmiyor günler geçmiyor gibi insAllah sağlıcakla alırsınız kucağınıza
selencinaar Yeniyeniden ilki kayıp olunca işte çok normal bence çevremdeki insanlar deli damgası vuruyor ama umrumda değil😂🤓