Eeeeeezlll Arkadaşlar shein Ve Temu uygulaması nasıl sipariş veren oldu mu gümrük vergisi ne kadar çıktı ve ya ne kadar alışverişe ne kadar vergi çıkıyor e vergiyi nereye veriyoruz bunları merak ediyorum cevaplaya bilir misiniz???
Caglasmz Eeeeeezlll selam ben henüz vermedim ama bugün instagramdan gördüm 150€ üzeri siparişlerde gümrük sorunu olabiliyormuş ama doğruluk payı nedir bilmiyorum
Demojna Eeeeeezlll 1500 TL civarı sepet için ödeme ekranına kadar ilerledim, en son aşamada gümrük vs adı altında 550tl ekledi sepete, direk sildim uygulamayı. Bir de burda gümrüğe takılsa astari yüzünden pahalıya gelecekti
Merve171214 Eeeeeezlll dün geldi siparişim ödeme sırasında vergi ödedim bidaha vermedim 1650 tllik alışverişime 481 vergi çıkto
Dunyammmm ebruus ne gibi kötü maddeler acaba bende sipariş verecektim ama yazınızı görünce merak ettim
Leyla-9 Ben heb sparis veriyorum ordan turkiyede nasıl bilmiyorum Hollandadan sipariş veriyorum, hersey güzel geliyor göründüğü gibi ama burda bi miktardan sonra vergi ödemiyorsun gümrük parası da odemiyorsun