NidaPolatdemir Şuan 37 haftayım kızlar haftaya bebeğimi 38 de alacaklar bebeğim hep küçük zor kilo alıyor şuan kilosu 2.300 dualarınızı esirgemeyin inşallah küvöze girmez bu kiloda Doğum yapan varmı 37 hafta 2.300 bu hafta ne yapabilirim fazlada ne kadar kilo alırsa kar
sonsuzmasalim NidaPolatdemir neden 38 haftalikken aliyorlar ki bir hafta daha beklesin ne kadar kalabilirse karninda o kadar kar
Mortutku NidaPolatdemir canım haftasına göre organ gelişimi iyiyse sağlık sorunu yaşamazsa kilo için küveze almazlar.Kilo içinde muz, kaşar peyniri,dondurma,birde sahlep duydum ben çoğunuda yiyiyorum kilomuz çok şükür iyi dene derim.
SedaEmir Ablamın kız bebeği 37.hafya da 2.330 gram doğdu .Kilo alması için muz,ceviz,kaşar peyniri yiyebilirsiniz.
SedaEmir Bir de ablamın bebeği alınmamıştı .Çünkü o hafta da artık akciğer gelişimi tamamlandığı için.Hayırlı doğumunuz olsun .Sağlıkla gelsin yavru inşaAllah.
SedaEmir Yok küveze almadılar .İlk zamanlar için biraz evet zorluk oldu o da süt gelmesi ,bebeğin emmesi kaynaklı bir de tabi annenin psikolijisi kaynaklı.Ama siz güçlü olun sizin psikolojiniz iyi olsun inşaAllah siz o anlamada zorluk yaşamazsınız.Siz de duymuşsunuzdur küçük bebek çabuk büyüyor diye bir müddet sonra yeğenim de güzel toplandı. Zaten sizin ki şuan 2.300 müş doğana kadar da biraz daha alır.Daha iyi olur.