Eeeeeezlll Arkadaşlar shein Ve Temu uygulaması nasıl sipariş veren oldu mu gümrük vergisi ne kadar çıktı ve ya ne kadar alışverişe ne kadar vergi çıkıyor e vergiyi nereye veriyoruz bunları merak ediyorum cevaplaya bilir misiniz???
Epifizbezi Eeeeeezlll vergi aldığınız ürünlere göre değiyor temuda aldığınız ürünlerin fiyatına ekleniyor vergi kardeşim sipariş verdi fakat güvenilirliği tartışılır
Nesozg Eeeeeezlll benim temu kargom dün geldi hepsi aşırı kaliteli ve güzeldi şaşırdım bende trendyoldaki gibi yorumları okumak görsellerine bakmak önemli tabi
Epifizbezi Eeeeeezlll ödeme yaptığı kısımda belli oluyor 1800 tl ilk ürüne 600 küsür vergi çıkıyor yani 2400 ödüyorsun 20 gün ve 30 güne geliyor gümrüğe takılmaması önemli
Epifizbezi Af00 evet aynı ürünler ama dediğim gibi güvenilirliği tartışılır TC istiyor ve kartı otomatik kaydediyor
Begleyna Nesozg fiyat farklı oluyormu Türkiye ye göre. Çok duydum bu uygulamayı ama hiç alışveriş yapmadım. Dahamı uyguna geliyor öyle
Nesozg Begleyna türkiyede olan ürünlerin hepsi aynı fiyat ama olmayanlarda ciddi fark var, postiş aldım 140 tl aynı kalitete tr de 1500 civarı mesela. Cidden bazı şeyler çok ucuz
Nesozg Begumsen yıllardır trendyol bağımlısıyım kimse bilmezken bile temudaki ürünlerin yüzde 80 ni farklı ve ucuz